Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Znao sam da će me nakon finte Cufre dobro odvaliti'

'Znao sam da će me nakon finte Cufre dobro odvaliti'
1

Dinamovo otkriće priprema, Mario Šitum (18), dao je prvi intervju za novine. Na to je poludio Zoran Mamić koji je počeo galamiti na glasnogovornika

VIDEO

Mlada nada Dinama Mario Šitum (18) obilježio je zadnjih nekoliko dana Dinamovih priprema. Prvo je na treningu 'osramotio' Cufrea pa dobio po nogama, onda je zabio eurogol Dinamu iz Moskve da bi na kraju dao intervju, na što je poludio Zoran Mamić.
- Kakav intervju?! Ado, pa što je tebi, kako si to dopustio. I ovako je dovoljno lud, sad će nam poluditi potpuno - obraćao se Zoran Mamić glasnogovorniku Kožulu, dok je takav istup mlađeg Mamića pomalo zbunio Šituma, pišu SN.
Mladi 'španer' iz Gornjeg Vrapča potom je otkrio kako se snalazi u Dinamu, zašto je dobio po nogama od Cufrea i gdje je stasao.
- Naša škola je u malom nogometu bila prva u Hrvatskoj. Počeo sam u Gornjem Vrapču, a onda sam prešao u Kustošiju gdje sam bio sedam godina - priča Šitum, koji je potom otišao u Špansko da bi, godinu dana nakon toga, došao u Dinamo.
- Dobio sam stipendijski ugovor i pozvali su me na pripreme. Sve mi je krenulo kao u snu - rekao je mladi Dinamovac.
Protiv Dinama iz Moskve zabio je 'golčinu', ljevicom u rašlje.
- Sličan sam gol zabio i Hajduku u juniorima, samo što sam u toj utakmici dodao još jedan - dodaje Šitum.
A da je mladić vrhunski dribler uvjerio se i iskusni Cufre, kome je 'prodao' fintu i bacio ga na stražnjicu. Znao je da je u sljedećem napadu 'gotov'.
- Nije mu baš bilo drago što sam ga tako predriblao. Znao sam što me čeka. Ali sve je to dio nogometnog odrastanja. Cufre mi je prvi čestitao nakon utakmice protiv Dinama iz Moskve. Pravi je profesionalac - kazao je Šitum i dodao:
- Od tate sam naučio 90 posto nogometnih tajni. Bio je pravi španer, osvajao Kutiju šibica... Uvijek mi kaže: "Sine, samo slušaj trenera..."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka