Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Zorko Srebrić: Prijenos smo osigurali mi, a ne HTV

HNS je sebi prisvojio zasluge što je prijenosa iz Ukrajine ipak bilo, a na HTV-u su 'poludjeli'. Sve je kulminiralo u HTV-ovoj emisiji "Otvoreno"

I. Kralj
Foto: I. Kralj
14 komentara

Želim pojasniti kako je zapravo došlo do prijenosa utakmice iz Harkiva. HNS nema nikakve veze s pravima prijenosa te utakmice niti smo mi nešto mogli sami napraviti. No, znajući koliko je zanimanje za tu utakmicu,uključili smo se u pregovore. Na večeri s ljudima iz ukrajinskog saveza, nekoliko sati prije utakmice, inzistirali smo na tome, započeo je glavni tajnik HNS-a i nastavio:
- S HTV-a su nas već zvali da od prijenosa neće biti ništa. Dva sata prije utakmice, rekli su da više nema nikakve šanse. Ali, mi se nismo predavali i negdje u 19 sati uspjeli smo dogovoriti prijenos. Obavijestili smo o tome ljude s HTV-a, koji nam, ima dojam, nisu vjerovali da je to istina. Zato očekujem zahvalu i pohvalu od nekih institucija - rekao je Zorislav Srebrić, pogođen optužbama da se HNS nije zalagao za prijenos utakmice.
Cijela priča nastavljena je u ponedjeljak navečer u HTV-ovoj emisiji "Otvoreno". Na jednoj strani Božo Sušec i Bruno Kovačević, na drugoj Zorislav Srebrić. Sudjelovao je i Igor Štimac, koji je nastupio u svom stilu, vrlo žestoko i agresivno. Rekao je kako je načuo da je HNS prijenos prodao za 200.000 eura, a HTV je morao platiti duplo više. Štimac je iskoristio priliku i da napadne jednog od vodećih ljudi HNS-a i po pitanju kampa u Tuhelju. Zapitao je kako je moguće da se najavljuje gradnja kampa kada još uvijek nisu riješeni ni osnovni preduvjeti za početak gradnje. Srebrić je reagirao burno...

Naši partneri pišu
Message