Obavijesti

Sport

Komentari 51

Žorž: Sanjao sam slavlje protiv Portugala, sigurno prolazimo...

Žorž: Sanjao sam slavlje protiv Portugala, sigurno prolazimo...
1

Amigo, vjeruj kad ti tvoj Žorž kaže, prolazimo sigurno. Sanjao sam pobjednički gol i slavlje naših igrača protiv Portugala, a to znači samo jedno: prolaz, otkrio nam je naš posebni komentator utakmica Eura

VIDEO

Da se odmah razumijemo, neće to biti laka utakmica, Portugal je opasan, oni su po meni najbolja reprezentacija među reprezentacijama koje u zadnjih desetak godina nisu osvajale Euro. Imaju toliko dobrih igrača, ali očito nisu toliko dobri kao momčad, više se oslanjaju na individualnu kvalitetu, prije svih na najboljeg među njima, na Ronalda - smatra Romano Obilinović Žorž, koji je izborniku Čačiću ponudio savjet kako večeras zaigrati.

- Ronalda treba duplirati, ali ne treba pretjeravati da ga po dva igrača prate po cijelom terenu jer će to otvoriti prostor ostalim igračima Portugala, prije svih Naniju i Quaresmi. Igrače treba upozoriti da ne rade glupe i nepotrebne prekršaje oko kaznenog prostora i treba napasti. Obrana Portugala lošiji je dio momčadi, ako se za bilo kojeg igrača Portugala može uopće reći da je loš. I treba se čuvati provokacija Pepea, pogotovo Mandžukić, koji ima kratki fitilj.

Iako mu nije posebno drag, Ronalda Romano jako cijeni.

- Malo mi je namješten, amigo. Ono, svaka dlaka, svaki mišić mu je na svom mjestu, a ja ne volim te manekenske tipove nogometaša. Draži su mi ovi umjetnici, prirodni tipovi... Ali da je vrhunski igrač, to mu ne može nitko oduzeti. On može zabiti svakome, dribling, prodor, šut, slobodnjak... Sve ima i sve zna. Sigurno će Modrić dati koji dobar savjet suigračima jer ga on dobro poznaje.

Da neće biti lako znaju svi, ali Romano je umirio naciju.

- Amigo, vjeruj kad ti tvoj Žorž kaže, prolazimo sigurno. Sanjao sam pobjednički gol i slavlje naših igrača protiv Portugala, a to znači samo jedno: prolaz. Neće biti lako, ali i mi imamo svoje adute, mi smo stroj koji mete sve pred sobom, pokazali smo to protiv Španjolaca. Ja sam tipovao na remi, čisto iz opreza jer sam znao da je i nama i Španjolcima jedan bod dosta, ali sam bio siguran da možemo i do pobjede, što se na koncu i ostvarilo. Danas dobivamo, a onda nam je otvoren put do finala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu