Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zrinjski protutnjao Skopljem, Široki još ima šansu prolaska

Zrinjski protutnjao Skopljem, Široki još ima šansu prolaska
17

U prvom pretkolu Europske nogometne lige Zrinjski Mostar slavio je u Skoplju protiv Akademije Pandev, dok je Široki Brijeg na domaćem terenu izgubio od kazahstanskih gostiju...

VIDEO

Zrinjski Mostar jednom je nogom u drugom pretkolu Europske lige nakon što su pobijedili Akademiju Pandev 3-0. 

Utakmicu u Skoplju "plemići" su otvorili napadački. Već u drugoj minuti Staniša Mandić izlazi pred golmana Akademije, ali ne uspijeva zabiti gol. No, već deset minuta kasnije na semaforu se promijenio rezultat. Kadušić je uputio odličan centaršut, a najviši u kaznenom prostoru bio je Irfan Hadžić koji glavom postiže gol za 1-0.

Nakon prvoga gola, Zrinjski je čekao šansu iz kontre. Dočekali su je u 28. minuti kada je Mandić ponovno istrčao sam ispred Čubarkovića, ali je ovaj puta bio precizan i podigao prednost na 2:0 za miran odlazak na pauzu. Već u desetoj minuti drugog poluvremena, Mostarci dolaze do 3:0 golom Miljana Govedarice.

Uzvrat se igra za sedam dana igra u Mostaru s početkom u 19 sati.

Široki Brijeg nije bio toliko uspješan kao Mostarci. Gosti iz Kazahstana bili su bolji te su na kraju slavili rezultatom 2-1 na stadionu Pecara. Kairat Almaty je u vodstvo stigao u 29. minuti nakon sjajnog kontranapada golom  Eseola koji je rutinski riješio situaciju jedan na jedan s golmanom.

Ipak, Široki nakon samo pet minuta sustiže vodstvo gostiju golom Enina koji je s 20-ak metara pogodio dalje rašlje protivničkog gola. No u 58. minuti Eseola zabija drugi gol u susretu i tako Kairatu vraća minimalnu prednost rezultatom 2-1 koji se nije mijenjao do kraja susreta. 

Široki ima šansu popraviti situaciju na uzvratu u gostima za tjedan dana u 16:30 sati i tako si osigurati drugo pretkolo.

Jedno od najvećih iznenađenja večeras odigranih susreta dogodilo se u Banja Luci.  Radnik iz Bijeljine je na Gradskom stadionu pobijedio Spartak iz Trnave. Momčad Mladena Žižovića trijumfirala je golovima Nedima Mekića i Velibora Đurića za konačnih 2-0. Ako sačuvaju prednost, "radnike" u drugom pretkolu čeka Lokomotiva iz Plovdiva.

Zanimljivo je to da Radnik nije trebao niti igrati u Europi, no dobili su šansu nakon što je suspendiran Olimpik iz Sarajeva. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica