Obavijesti

Sport

Komentari 39

Zubac i Hezonja solidni, James bez doigravanja prvi put od 05'

Zubac i Hezonja solidni, James bez doigravanja prvi put od 05'
1

Ivica Zubac je odigrao solidnu partiju u pobjedi Clippersa protiv Žižićevih Cavsa (110-108), dok LeBron James je i službeno nakon 14 godina ostao bez doigravanja u NBA ligi.

VIDEO

Osam uzastopnih finala, 14 godina u doigravanju, ali i tom je nizu došao kraj. LeBron James je s Lakersima i službeno ispao iz svih računica za ulazak u doigravanje nakon poraza od Brooklyn Netsa u Staples Centru 111-106. U očaj ih je bacio njihov bivši igrač D'Angelo Russell koji je nosio svoju momčad s 21 poenom, dva skoka i 13 asistencija. 

NBA: Brooklyn Nets at Los Angeles Lakers

U Clevelandu su se susreli Zupčevi Clippersi i Žižićevi Cavsi, a kao pobjednik je na kraju izašao Ivica (110-108). Solidan je bio hrvatski centar koji je na terenu proveo 17 i pol minuta. Za to je vrijeme zabio 6 koševa uz 8 skokova i dvije asistencije, dok je njegov kolega Ante na drugoj strani u 14 minuta imao tri skoka i dvije asistencije. Solidan je u porazu svoje momčadi bio i Mario Hezonja koji je za Knickse u porazu protiv Nuggetsa (111-93) za 21 minutu na terenu zabio sedam poena uz četiri skoka i četiri asistencije.

NBA: Los Angeles Clippers at Cleveland Cavaliers

Nestvarni 'brada' Harden

NBA: San Antonio Spurs at Houston Rockets

Houston Rocketsi su na Hardenov pogon pobijedili San Antonio Spurse 111-105.  Četiri minute prije kraja Spursi su vodili 100-94, ali 'brada' je tad preuzeo stvari u svoje ruke i s tri povezane trice predvodio momčad u 13-2 seriji, nakon čega Rocketsi više nisu ispuštali vodstvo. Osmi je to put da je Harden u sezoni otišao preko pedeset poena, zabio je 61.

U ostalim utakmicama su Milwaukee Bucksi na domaćem parketu bili bolji od Miami Heata sa 116-87, dok su Raptorsi kod kuće izgubili od Oklahoma City Thundera rezultatom 116-109. Triple double imao je Russell Westbrook sa 18 koševa, 12 skokova i 13 asistencija. U Orlandu su se igrali produžetci, a na kraju je protiv Memphis Grizzliesa slavio domaći Magic sa 123-119.

NBA: Oklahoma City Thunder at Toronto Raptors

Rezultati:

Orlando-Memphis 123:119/OT
Cleveland-LA Clippers 108:110
New York-Denver 93:111
Toronto-Oklahoma City 109:116
Houston-San Antonio 111:105
Milwaukee-Miami 116:87
LA Lakers-Brooklyn 106:111

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov