Obavijesti

Sport

Komentari 15

Mama Janica: Oskar nije stao na skije, neka se još zabavlja

Mama Janica: Oskar nije stao na skije, neka se još zabavlja
1

Zubčić je prije dobro skijao, ali nije da je sad neki talent. On je veliki radnik i izuzetno je zaigran, što mislim da je super, samo je sad malo odrasliji, rekla je Janica Kostelić...

VIDEO

Obožavam gledati ove sjajne uspjehe od Zube i svih naših mladih skijaša... Sve tuđe mi je draže od mojih uspjeha, napisala je Janica Kostelić na Twitteru nakon što je sjajni Filip Zubčić osvojio drugo mjesto u veleslalomu u Hinterstoderu. 

Pokretanje videa...

Zubčić drugi u Hinterstoderu 01:18

A kada to za vas kaže osvajačica šest olimpijskih medalja, tri velika kristalna globusa, tri mala slalomska globusa, četiri mala globusa u kombinaciji, pet zlata sa Svjetskih prvenstava, e pa to vam je dokaz koliko vrijedite.

Nakon dužeg izbivanja iz medija, jedna od najboljih skijašica u povijesti dala je intervju za HRT.

Janica Kostelic

Naravno, prvi na repertoaru bio je Filip Zubčić koji je u mrtvoj trci za mali Kristalni globus u veleslalomu.

- Uživancija je gledati ga. Drago mi je da je nakon toliko godina Filip došao do tog nivoa da ima kontinuitet i da može dobro skijati. Nadam se da će i ostali naši skijaši dobiti snagu od njega i postizati bolje rezultate. Nema tu ništa posebno, treba samo trenirati, vjerovati u sebe i biti ustrajan. To su teški napori, moraš puno ulagati, sport je postao zahtjevan i čovjek se mora podrediti. I onda je tu faktor sreće, neki kažu da ne treba, ali treba imati sreće. Uspjeh je nusproizvod pravilno organiziranog djelovanja - kazala je Janica Kostelić. 

Zubčić je u Svjetskom kupu debitirao još 2014. godine, ali tek je u ovoj sezoni sjelo sve na svoje mjesto.

- On je prije dobro skijao, ali nije da je sad neki talent. On je veliki radnik i izuzetno je zaigran, što mislim da je super, samo je sad malo odrasliji i vjerujem da može tu svoju zaigranu stranu staviti pod kontrolu kad je potrebno. Oduvijek je bio zabavan dečko. Ako gledamo da je još par utrka do kraja sezone, jako će teško biti doći do malog Kristalnog globusa. U biti moraš stalno biti na postolju. Ako ne dođe do globusa, bitno je da ostane zdrav, sljedeće godine ga čeka nova prilika. 

'Snježna kraljica' umirovila se još 2006. godine i to u 24. godini života. Već neko vrijeme je izvan svega, naročito nakon rođenja sina Oskara, ali nedostaje li joj to sve?

- Bila sam par puta na skijanju, ali ne fali mi. Zabavljam se. Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi.

Novak Đoković je nedavno priznao kako mu je san skijati s Janicom i Ivicom. Bivša hrvatska skijašica odmah mu je odgovorila, ali Noletov odgovor nije stigao.

- Ja odgovor natrag nisam dobila. Novak je oduvijek meni bio sportaš i osoba po onome što se vidi u javnosti kao pozitivna i šaljiva, a u drugu ruku vrlo ozbiljan u onome čime se bavi tako da bi ga sigurno voljela upoznati - zaključila je Janica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening