Obavijesti

Sport

Komentari 82

Žuti priča sam sa sobom, Jela trči, Vojska viče: Savršenstvo!

Žuti priča sam sa sobom, Jela trči, Vojska viče: Savršenstvo!
17

Zašto sada plačete, nemojte plakati, pa bili ste 10 puta lošiji od nas, rekao je Robert Prosinečki u studiju HRT-a nakon što su Vatreni pobijedili Engleze i plasirali se u finale Svjetskog prvenstva...

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija pripremila nam je u srijedu novu dramu od 120 minuta, a još su jednom Vatreni iz te drame izašli kao pobjednici. 

Utakmica je započela vrlo loše po naše reprezentativce s obzirom na to da je Trippier već u petoj minuti sjajno pogodio iz slobodnjaka i doveo Engleze u vodstvo, no Vatreni se nisu predavali te su preko Perišića došli do izjednačenja u 68. minuti. 

Takav rezultat zadržao se na semaforu sve do drugog produžetka i 109. minute kada Mandžukić postiže povijesni gol za hrvatsku reprezentaciju. 

Nakon tog gola ostalo je još 11 minuta igre, a cijela Hrvatska, ali i veliki dio svijeta jedva je čekao posljednji sučev zvižduk, a kada je Çakir odsudio kraj utakmice uslijedila je prava euforija. 

Slavilo se glasno u svim dijelovima Lijepe naše, a HRT je objavio kako su taj trenutak proživjeli Joško Jeličić, Robert Prosinečki, Mateo Beusan i voditelj Marko Šapit

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

POGLEDAJTE VIDEO

Odmah po završetku utakmice kroz studio se prolomio uzvik - Tooooooooooo! A onda su oni pohitali jedni drugima u zagrljaj. 

- Pa ne smijete plakat sada, bili ste 10 puta lošiji od nas - rekao je Robert Prosinečki, a onda se nadodao Anton Samovojska koji je par puta ponovio riječ - savršenstvo!

I uistinu je savršenstvo.

Vatreni su tom pobjedom ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa te su došli u borbu za naslov svjetskog prvaka.

Video pogledajte ovdje

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske