Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Žuti' više nije trener Kayserija!

'Žuti' više nije trener Kayserija!

Nakon što za zelenim stolom ipak nije ispao iz turske Super lige, Robert Prosinečki (51) odbio je produženje ugovora u Kayserisporu te više neće biti na klupi turske momčadi

VIDEO

Iako su ostali među elitom, dogovora nije bilo. Tako su se Kayserispor i Robert Prosinečki (51) razišli i drugi put. Svjestan je bio 'Žuti' kako će s ovom momčadi teško ostati u ligi pa je tražio pojačanja, ali čelnici mu to nisu mogli obećati. Također, Turski nogometni savez je uveo ograničenja na transfere igrača pa brojna pojačanja ne bi mogla doći.

Zenica: Konferencija za medije nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

Prosinečki se u turskim medijima posljednjih dana spominjao kao mogući novi trener Trabzonspora, ali su se u klubu s obale Crnog mora odlučili za drugu opciju. Naime, Trabzonspor je objavio da će ih u novoj sezoni s klupe voditi Eddie Newton koji je završio sezonu nakon što je prethodno ekipu napustio Huseyin Cimsir.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Kayserispora

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Prosinečki, Kayserispor 00:40

Ove je sezone Prosinečki na klupi Kayserispora bio 19 utakmica u kojima je pobijedio šest puta, pet je puta bilo neriješeno, dok je izgubio osam puta sa osvojenih 1.21 bodom u prosjeku. Turski mediji pišu kako bi 'Žuti' mogao ostati u Turskoj jer ga sele na klupu Denizlispora.

Iduća sezona Superlige tako će imati 21 klub umjesto dosadašnjih 18, a ući će Hatayspor, BB Erzurumspor i Karagumruk koji je pobijedio u play offu za plasman u elitni rang turskog nogometa. Iduće sezone ispast će četiri kluba i ući tri pa će prva liga opet imati 20 klubova, a ispadanja ovog ljeta neće biti ni u nižim turskim ligama. 

>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu