Obavijesti

Sport

Komentari 17

Žuti: Znam da mi neki neće oprostiti odlazak u Zvezdu

Žuti: Znam da mi neki neće oprostiti odlazak u Zvezdu
1

Imao sam sreću što sam igrao u dva najbolja kluba u svijetu, Realu i Barci. Brazilac Ronaldo je najbolji igrač s kojim sam igrao, kaže Prosinečki

VIDEO

Pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije Robert Prosinečki u četvrtak je u prostorijama Sportske kladionice Fortuna “chatao” sa zainteresiranim navijačima. Nekad veliki hrvatski nogometaš, igrač Reala i Barcelone, odgovarao je na pitanja vezana uz reprezentaciju ali i vlastitu igračku prošlost.
- Imao sam sreću igrati u dva najveća kluba, možda čak i na svijetu: u Realu i Barceloni. Igrao sam s Romarijem, Ronaldom, Hierrom, Hugom Sanchezom... Ronaldo je po meni najveći igrač s kojim sam imao čast igrati – odgovorio je Prosinečki.
Jedan ga je posjetitelj chata pitao je li svjestan da mu neki navijači nikad neće oprostiti odlazak u Crvenu zvezdu.
- Svjestan sam toga. No, to su bila druga vremena...
O neodlasku Hrvatske na SP kaže:
- Sigurno je da je riječ o neuspjehu. Ipak, mislim da smo imali jako puno pehova kroz cijele kvalifikacije, od ozljeda igrača do nesreća tijekom utakmica u kojima smo bili bolji suparnik. Pogotovo pritom mislim na Ukrajinu. Nogomet će se i dalje igrati bez obzira na ovaj neuspjeh. Nadamo se da ćemo otići na Euro 2012. godine - kaže Robi.
Glede zdravlja Prosinečki je objavio da je sada bolje i da se uskoro nada povratku na radno mjesto u stožeru reprezentacije, a oko izgleda reprezentacije BiH u dodatnim kvalifikacijama protiv Portugalaca kazao je:
- Portugal je favorit, no Bosna i Hercegovina nije bez izgleda. Radi se o vrlo kvalitetnoj momčadi koja ima – Ćiru Blaževića.
Posjetitelj chata pod imenom Boris postavio je Prosinečkom set ili-ili pitanja: Barca ili Real? Crnke ili plavuše? Desno ili lijevo? More ili planine? Slatko ili slano? Poljud ili Maksimir? Za zabranu pušenja u kafićima ili protiv?
- Real. Crnke. Lijevo i desno. More. Slano. Maksimir. Protiv zabrane - jasan je bio Robi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani