Obavijesti

Sport

Komentari 14

Zvali su ih Neverkusen, sad su Luzerkusen i idu prema 2. ligi

Zvali su ih Neverkusen, sad su Luzerkusen i idu prema 2. ligi
3

Bayer je kod kuće izgubio od Schalkea 4-1 i čeka ga borba za ostanak. Nakon poraza oko 200 navijača prosvjedovalo je zbog očajnih igara. Apotekari su u zadnjih 12 utakmica slavili tek jedanput

VIDEO

Leverkusen tri utakmice do kraja prvenstva stoji na rubu ponora.

Zapravo, jedva se drži i druga liga je realan scenarij za klub u kojem igra naš Tin Jedvaj i koji je dobio nadimak Neverkusen, još tamo iz vremena kad je veliki Michael Ballack predvodio klub u finalima, ali ne i do naslova. Tri sezone zaredom bili su drugi u njemačkom prvenstvu, a 2002. su završili i drugi u Ligi prvaka.

'Vječno drugi' sad imaju novi nadimak, Luzerkusen.

Bayer je kod kuće izgubio od Schalkea 4-1 i čeka ga grčevita borba za ostanak u ligi. Obrana s Omerom Toprakom i Tinoj Jedvajem primila je tri komada u 18 minuta što je zapravo bila slika i prilika Leverkusenove nemoći ove sezone.

Baš sve što su mogli uprskati, to su i napravili igrači koji su prije samo dva mjeseca igrali nokaut fazu Lige prvaka, a sad će se boriti za ostanak u ligi. 

GER, 1.FBL., Bayer Leverkusen 04 vs. FC Schalke 04

Tri kola prije kraja Bayer ima četiri boda više od Augsburga, koji drži zadnju poziciju ispod crte, ali Augsburg, kao i svi klubovi između njega i Leverkusena imaju utakmicu manje pa će 'apotekari' morati izmisliti lijek za ostanak. 

Još ih čeka Ingolstadt u gostima, Köln doma i Hetha vani. Ako će igrati kao protiv Schalkea, druga liga je sigurna opcija. Jer bio je to pravi raspad sistema, kao da su se unaprijed predali. Jedvaj i društvo bili su razbijena vojska kojoj je Schalke radio što je htio. Nakon tog posljednje poraza od Schalkea oko 200 navijača prosvjedovalo je zbog očajnih igara, a preko megafona obratio im se turski stoper Omar Toprak. 

- Ne želimo u drugu ligu, dat ćemo sve od sebe da ostanemo u Bundesligi. Moramo skupiti glave i trebamo vašu pomoć - poručio im je turski stoper preko megafona, ali teško da je ikoga uvjerio da će stvari biti bolje.

Bayer je ove sezone dobio tek pet od 16 domaćih utakmica u Bundesligi, u zadnjih 12 utakmica u svim natjecanja pobijedili su tek jedanput.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica