Sport

Komentari 281

Zverev šokirao Đokovića i cijelu Srbiju! Čudesnim preokretom srušio Novaka u polufinalu OI-ja

Zverev šokirao Đokovića i cijelu Srbiju! Čudesnim preokretom srušio Novaka u polufinalu OI-ja

Prvi tenisač imao je finale na dlanu, Nijemac mu nije mogao baš ništa, trebala je to biti egzekucija kad se Zverev odlučio isprkositi i, osim što je odužio čekanje hrvatskog finala, prirediti pravu malu senzaciju sa 1-6, 6-3, 6-1

Novak Đoković vodio je 6-1, 3-2 i servirao. Nikola Mektić, Mate Pavić, Ivan Dodig i Marin Čilić vjerojatno su već stavljali znojnike na ruke, vezali tenisice kad ono... Nemojte još, reče im Alexander Zverev i... Izbaci Đokovića u polufinalu olimpijskog turnira!

Velik, čudesan, pa i senzionalan preokret napravio je Nijemac (1-6, 6-3, 6-1) i prošao u olimpijsko finale protiv Karena Hačanova. Prvi tenisač imao je finale na dlanu, Nijemac mu nije mogao baš ništa, trebala je to biti egzekucija kad se Zverev odlučio isprkositi i, osim što je odužio čekanje hrvatskog finala, prirediti novu veliku priču u Tokiju. I bolnu za Srbiju koja je izgubila vjerojatno već unaprijed upisano zlato!

Tennis - Men

Teško se sjetiti kada je netko zadnji put napravio takav niz protiv Đokovića kao Zverev. Od tih 2-3 u drugom setu dobio je sljedećih osam gemova! Četiri je puta oduzeo Novakov servis, otišao na 4-0 u trećem i više ni za Đokovića, sklonom svakakvim spašavanjima, pojasa za spas više nije bilo. 

Ni Zverev, nakon zadnjeg poena, kao da nije mogao vjerovati što je napravio, čučnuo je, potekla je možda i suza... Đoković? Ništa od "Golden Slama", ono što je napravila jedino Steffi Graf 1988. osvojivši sva četiri Grand Slama i olimpijsko zlato...

Tennis - Men