Sport

Komentari 36

Zvezda dolazi u Tiranu, Albanci očekuju novu dron-provokaciju

Zvezda dolazi u Tiranu, Albanci očekuju novu dron-provokaciju

Policija će blokirati ulice za sve dva sata prije početka utakmice i dva sata nakon njezina završetka. Prije šest godina se u Beogradu spustio dron sa zastavom Velike Albanije i izazvao prekid susreta

Policija u Tirani poduzela je dodatne sigurnosne mjere za dvoboj drugog kvalifikacijskog kola Lige prvaka u utorak između albanskog prvaka Tirane i Crvene zvezde, a srpska agencija Tanjug tvrdi da se Albanci pribojavaju nove upotrebe drona nad stadionom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dron - najmodernija tehnologija

Navodno je klub Tirana upozorio policiju da bi 'određene osobe dronom mogli istaknuti političku poruku protiv Srbije' kao što se to dogodilo 2014. godine na utakmici kvalifikacija za EURO između Srbije i Albanije na stadionu Partizana u Beogradu.

Tada se nad stadionom spustio dron sa zastavom Velike Albanije i izazvao prekid susreta.

Kako piše albanski portal Panorama, a prenosi Tanjug, na stadionu će moći biti samo osobe s dopuštenjem Nogometnog saveza Albanije, a okupljanja navijača na ulicama i trgovima u blizini stadiona neće biti dopušteno.

Policija će blokirati i ulice za pješake i vozila dva sata prije početka utakmice i dva sata nakon njezina završetka.

Dvoboj Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak u 20 sati na novom stadionu Air Albania bez gledatelja, a pobjednik će se plasirati u treće pretkolo Lige prvaka.

Najčitaniji članci