Sport

Komentari 29

Zvezdaš skinuo gaće pa kitio trubače: Ostavio im 3000 eura

Zvezdaš skinuo gaće pa kitio trubače: Ostavio im 3000 eura

Prvo je pred golmanom i kapetanom Partizana Vladimirom Stojkovićem skinuo gaće i provocirao ga, a nakon toga je nogometaš Crvene zvezde Marko Gobeljić dobro proslavio osvajanje finala Kupa Srbije

Zbog uspjeha njegove momčadi, 'Gobelja' je na rođendanu bio među veselijim gostima' Stalno je častio trubače novčanicama od 500 eura, dao im sigurno više od 3000 rekao je sugovornik Kurira o rođendanu Cecine kćeri na kojem je nogometaš Crvene zvezde Marko Gobeljić dodatno proslavio osvajane Kupa.

Podsjetimo, Zvezda je pobijedila Partizan nakon raspucavanja penala i poslije 14 godina osvojila duplu krunu, a utakmicu su obilježili sramotni ispadi. Jedan od njih bio je i onaj spomenutog igrača koji je došao pred golmana i kapetana Partizana Vladimira Stojkovića i skinuo gaće nudeći mu svoj spolni organ, nakon čega su na njega nasrnuli 'crno-beli'. A provocirao je zbog izjave Stojkovića prije susreta.

- Ako budu penali, sigurno ćemo osvojiti kup. Što god da se dogodi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Mene silujte ako ne osvojimo Kup. Suigrači nemaju pritisak. Sve je na meni - rekao je golman Partizana.

Slavlje se nastavilo u svlačionici, a očito i na tulumu na koji je Gobeljić kasnio, ali se iskupio pa sa sobom doveo trubače. Uz njega je bila i djevojka Katarina Grujić. Vjerojatno je i zaboravio na poruku koju je za njega imao trener Dejan Stanković.

- Sigurno će se kajati sutra ujutro kada se bude probudio. Jedino mogu da se ispričam u svoje ime i ime Crvene Zvezde. Ali, događaju se takve stvari, derbi vuče svoje, iako ne opravdavam.

Najčitaniji članci