Obavijesti

Sport

Komentari 83

Zvezdaši, ipak nisu tri... Lewa uništio Srbe za rekord u LP-u

Zvezdaši, ipak nisu tri... Lewa uništio Srbe za rekord u LP-u
2

Robert Lewandowski najomraženije je ime i prezime u Srbiji, vjerojatno, nakon što im je 'zavukao' četiri komada u 6-0 debaklu Crvene Zvezde protiv Bayerna. Bavarski strijelac nije imao milosti...

VIDEO

Beogradska Crvena Zvezda ne briljira u Ligi prvaka, ali da će i u predzadnjem kolu čak šest puta vaditi loptu iz svoje mreže zvuči 'prosto neverovatno'. A onda opet, ako se sjetimo da je s druge strane Bayern iz Münchena i Robert Lewandowski sa svojim topom, ovaj, oprostite, nogom, stvari postaju jasnije. Za 'zvezdakl' od 6-0 najzaslužniji je bio upravo poljski napadač sa svoja četiri komada.

Prije nekoliko godina je za 11 minuta zabio pet golova u Bundesligi, a sada je Lewandowski Zvezdi zabio čak četiri gola u 14 minuta i 38 sekundi tako postao najbrži strijelac četiri gola u najkraćem vremenskom roku u Ligi prvaka.

Evo kako je Lewandowski čak četiri puta večeras gledao Zvezdu padalicu...

Penal (53')

Da, četiri gola zabio je Robert Lewandowski, a svoju nemilosrdnu seriju započeo je u 53. minuti iz penala. Rukom je igrao branič Zvezde, a bavarski golgeter bio je naravno siguran s bijele točke i doveo Bavarce do 2-0 na Marakani, nakon početnog gola Goretzke.

Sve što dotakne pretvara u gol (60')

Coutinho je prošao po desnoj strani i lijepo centrirao loptu. Prvo ju je primio Tolisso i uputio prema golu, no na putu do njega lopti je putanju nježno promijenio Lewandowski za svoj drugi gol na utakmici i 3-0 na susretu.

Champions League - Group B - Crvena Zvezda v Bayern Munich

Školski, glavom (64')

Pavard je s desne strane protrčao pa ubacio za Poljaka koji je glavom ispred Zvezdinog golmana školski, klasično, loptu 'zašiljio' u mrežu domaćina. 

Ping-pong s Perišićem (68')

Tri dodira u tri metra. Dotrčao je Ivan Perišić, džoker s klupe  koji je u 61. minuti ušao umjesto Coutinha. Dodao je s ruba šesnaesterca Lewom okrenutom leđima golu, Lewi je na prvu vratio Hrvatu i pronašao malo bolju poziciju u zamrznutoj obrani Zvezde. Perišić mu je nesebično loptu vratio, legendarni golgeter se samo okrenuo oko svoje osi i ubacio za 5-0, svoj četvrti gol u susretu i postavljanje novog rekorda. 

Champions League - Group B - Crvena Zvezda v Bayern Munich
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića