Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zvijezda PSG-a u skupocjenom Ferrariju kasnila na trening, nitko mu nije htio otvoriti vrata

Zvijezda PSG-a u skupocjenom Ferrariju kasnila na trening, nitko mu nije htio otvoriti vrata

Parkirao je pred ulaz, 'sjeo na trubu' i čekao da ga netko pusti unutra. Kada je shvatio da uzalud čeka, okrenuo se i zaputio u nepoznatom pravcu. Iskusni lijevi bek ovo još nije doživio

VIDEO

Da će Layvin Kurzawa (29) napustiti PSG sigurno je kao pucanj Gričkog topa u podne. Pitanje je samo trenutka pošto je već nekoliko prijelaznih rokova na izlaznim vratima, no nekako svaki put ostane premda ne igra i navijači Parižana gotovo su zaboravili da je dio njihove momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

Iskusni bek ove sezone ubilježio je jedan jedini nastup i to u susretu Trophée des Champions, utakmici između prvaka Francuske i pobjednika kupa u kojem je s 1-0 bio bolji Lille, još tamo na početku kolovoza 2021.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A sada se suočio s novim poniženjem nakon što je u skupocjenom Ferrariju 15 minuta kasnio na trening. Parkirao je pred ulaz i 'sjeo na trubu' pokušavajući natjerati nekoga da ga pusti u klub, ali nitko se nije pojavio.

U automobilu je sjedio nekoliko trenutaka prije nego je shvatio da iščekuje Godota pa je prebacio u rikverc, vratio se na cestu i zaputio u nepoznatom pravcu.

Ono što dočarava Kurzawinu poziciju u klubu je činjenica da su ga prisutni navijači ismijavali dok je čekao da ga puste u klub. Nekad je bio starter, danas ja pao na najniže grane svoje profesionalne karijere.

A tek treba vidjeti hoće li se i kako oglasiti sam PSG te hoće li Kurzawa biti novčano kažnjen zbog kašnjenja na trening.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu