Obavijesti

Sport

Komentari 20

Zvijezdi NFL-a poginula je cura pred očima: Tek postala majka

Zvijezdi NFL-a poginula je cura pred očima: Tek postala majka
1

Haven Harris Smith, jednomjesečna kći igrača Cleveland Brownsa Chrisa Smitha, ostala je bez majke nakon prometne nesreće na autocesti. Smrt Petare Cordero oplakuje cijeli klub

Petara Cordero, djevojka igrača američkog nogometa Chrisa Smitha (27), istaknutog člana momčadi NFL-a Cleveland Brownsa, poginula je u srijedu u prometnoj nesreći u blizini Clevelanda.

Pokretanje videa ...

Par je imao problema s gumom vozeći se na autocesti te se izvrtio udarivši na koncu u zaštitnu ogradu između dva traka. Cordero je izašla iz auta bez ozbiljnijih ozljeda, no tad ju je udarilo drugo nadolazeće vozilo i usmrtilo je.

Policija i bolničari brzo su došli na mjesto nesreće, ali nisu mogli spasiti Petaru koja je samo prije samo nekoliko tjedana rodila kćer Haven Harris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This a forever thing, I love you through everything. ❤️

Objavu dijeli Petara Jess (@tarajesss)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💝

Objavu dijeli Petara Jess (@tarajesss)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Special girl, real good girl. ✨

Objavu dijeli Petara Jess (@tarajesss)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She always on point, she doing it.

Objavu dijeli Petara Jess (@tarajesss)

"Ova mala djevojčica ispunila mi je srce tolikom radošću i ljubavlju! Tako sam zahvalna što me Bog odabrao da joj budem mamica! Uzbuđena sam zbog životnog putovanja s tobom, Haven Harris Smith", objavila je na Instagramu Petara nakon rođenja kćeri.

Smith je vozio auto u trenutku nesreće, a policija tvrdi kako nije postojao nikakav faktor koji bi ga onemogućio u upravljanju vozilom.

Vlasnici Cleveland Bronwsa Dee i Jimmy Haslam izrazili su sućut svom igraču i obitelji.

"Riječi ne mogu opisati žal koju osjećamo za Chrisa nakon gubitka njegove djevojke Petare. Cijeli naš klub tuguje s njim, njegovom i Petarinom obitelji. Učinit ćemo sve što možemo da im pružimo podršku, utjehu i pomoć u ovom najtežem razdoblju", priopćili su.

Osim obitelji, psiholozi će pomoći i cijeloj momčadi Brownsa koja je bila bez Smitha tijekom dijela priprema za novu sezonu NFL-a kako bi mogao prisustvovati rođenju kćerkice. Klub će stati iza njega i dati mu mogućnost da sam odluči kad i kako želi sudjelovati u obvezama momčadi.

NFL: Cleveland Browns-Training Camp