Obavijesti

Sport

Komentari 70

Zvjezdan Cvetković pronađen je mrtav u garaži u Zagrebu

Zvjezdan Cvetković pronađen je mrtav u garaži u Zagrebu
2

Bivši nogometaš i sportski direktor Dinama Zvjezdan Cvetković (57) pronađen je mrtav jutros u garaži u Zagrebu. Iz policije doznajemo kako je riječ o prirodnoj smrti

VIDEO

Bivši nogometaš Dinama Zvjezdan Cvetković (57) pronađen je mrtav jutros u garaži u Zagrebu. Još se ne zna točan uzrok smrti. Doznajemo iz policije kako je riječ o prirodnoj smrti, a nađen je u svojoj garaži u ulici Kostanjevec.

POGLEDAJTE VIDEO

Uživo ispred kuće pokojnog Zvjezdana Cvetkovića Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata on Monday, February 27, 2017

- U dubokoj boli javljamo da je u ponedjeljak rano ujutro preminuo legendarni Dinamov nogometaš Zvjezdan Cvetković, jedan od ponajboljih igrača iz nezaboravne generacije koja je 1982. godine osvojila naslov prvaka Jugoslavije - stoji na službenoj stranici aktualnog prvaka Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

[TUŽNA VIJEST] U dubokoj boli javljamo da je u ponedjeljak rano ujutro preminuo legendarni Dinamov nogometaš Zvezdan...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Monday, February 27, 2017

Legendarni branič Zvjezdan Cvetković rođen je u Karlovcu 18. travnja 1960 i bio je bivši jugoslavenski reprezentativac. Također, bio je bivši sportski direktor Dinama.

Svoju igračku karijeru je započeo u Karlovcu, a afirmirao se u redovima maksimirskog kluba. Bio je brat nogometaša Bore Cvetkovća, također bivšeg nogometaša Dinama i Crvene Zvezde, obojica su bili dio zlatne generacije Dinama, koja je 1982. godine osvojila titulu prvaka bivše države.

Za 'modre' je odigrao 194 utakmice te zabio 12 golova od 1980. do 1987. godine, a poslije toga je karijeru nastavio u njemačkom Waldhorfu. Karijeru je morao prekinuti u 31. godini zbog teške ozljede na utakmici protiv Bayer Leverkusena 10. ožujka 1990. gdje je zadobio bazilarnu frakturu lubanje.

Igrao je za juniorsku i mladu reprezentacije za koje je skupio šest nastupa. Nastupio je na tri utakmice olimpijske reprezentacije i za seniorsku B reprezentaciju Jugoslavije.

Prije 12 godina, točnije 2005., bio je trener Dinama. U Srbiji je vodio Sopot, ekspozituru Crvene zvezde, a od lipnja do studenoga 2011. bio je trener banjolučkog Borca. 

Prije desetak godina u Karlovcu ubijen mu jeotac, a Zvjezdanov sin Igor Cvetković zaposlenik je Lokomotive koji obnaša funkciju tehničkog direktora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu