Obavijesti

Sport

Komentari 65

Zvjezdana rasprodaja u Realu: Zaradit će 500 milijuna eura!

Zvjezdana rasprodaja u Realu: Zaradit će 500 milijuna eura!
1

Nakon sezone bez osvojenog trofeja Zinedine Zidane kreće u izgradnju nove momčadi, a samo bi si od prodaje igrača mogao osigurati oko pola milijarde eura za pojačanja...

VIDEO

Nešto se mora mijenjati. Jasno je to nakon loše sezone madridskog Reala. Cristiano Ronaldo previše im nedostaje, momčad je puna velikih, ali polako dotrajalih zvijezda i godina će se završiti bez osvojenog trofeja.

AS piše kako se sprema velika rasprodaja na Santiago Bernabeuu, a na igračima koji će biti stavljeni na listu za transfere (ili zato što sami žele otići ili je Zidane procijenio da mu ne trebaju) Real može zaraditi i 455 milijuna eura. I to ako ih bude prodavao po vrijednostima izraženim na Transfermarktu. Neki bi sigurno išli debelo preko te cijene, a to znači da bi zarada premašila pola milijarde eura.

Najviše bi mogli dobiti prodajom Varanea, Kroosa i Jamesa. Prva dvojica prema Transfermarktu vrijede po 80 milijuna eura, a James je procijenjen na 65 milijuna. Prodajom njih trojice ukupno bi se u klupsku blagajnu slilo 225 milijuna eura. Međutim, iako se danima piše kako Varane želi otići, Real će pokušati napraviti sve da zadrži francuskog braniča, spremni su mu povećati i plaću, a sigurno ga neće pustiti za manje od 100 milijuna eura.

James je na posudbi u Bayernu, a ako ga Kovač odluči ostaviti i iduće sezone, koštat će ga to 42 milijuna eura prema ugovoru o posudbu. Kroos je godinama bio nositelj Realove igre uz Luku Modrića, ali on se ove sezone uklopio u veliki sivilo momčadi. Prodajom Balea i Isca bi kraljevi pak mogli zaraditi sigurno više 130 milijuna. Transfermarkt Velšanina procjenjuje na 70 milijuna, a Španjolca 60 milijuna, ali teško da će Balea pustiti ispod 100 milijuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mateo Kovačić je jedan od igrača koji bi mogli otići. Kova nije ostavio veći trag tijekom posudbe u Chelseaju, a iako vrijedi 35 milijuna eura, Real će pokušati zaraditi 50 milijuna eura. Nejasna je i Marcelova sudbina. Prije Zidaneovog povratka je želio otići iz kluba, a ako se neki klub zagrijao za njega, kraljevima će morati platiti barem 70 milijuna.

Nešto bi se moglo sigurno zaraditi i prodajom Mariana te Valleja... 

Glavnu riječ bi ovoga ljeta trebao imati Zinedine Zidane, morat će presjeći i priznati sam sebi da su određeni igrači došli do svog kraja u Realu. On će odlučiti s kime želi ući u novu sezonu. Jasno je tko je najizgledniji za prodaju, a s oko 500 milijuna eura, dobit će i više nego dovoljno za sastavljanje nove zvjezdane momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida