Obavijesti

Steven Spielberg i Peter Jackson zajedno iza kamere!

Steven Spielberg i Peter Jackson zajedno iza kamere!
7

Pogledajte uradak ove dvojice velikih majstora sedme umjetnosti od četvrtka 3.11. u svim kinima: AVANTURE TINTINA 3D! Ne propustite ovu neponovljivu pustolovinu Tintina!

Od četvrtka 3.11. u svim kinima u Hrvatskoj očekuje prava avanturistička filmska poslastica: dobitnici Oscara Steven Spielberg (u ulozi redatelja) i Peter Jackson (u ulozi producenta) kao dvojica najvećih filmskih vizionara današnjice udružila su snage na epskom animiranom 3D spektaklu Avanture Tintina kojime će gledatelje povesti na putovanje prepuno skrivenih misterija, opakih kriminalaca i drevnih tajni u ovom spoju akcije, humora i prave avanture!

Temeljen na slavnom strip serijalu belgijskog autora Georgesa Remija, film Avanture Tintina prati znatiželjnog novinara (Jamie Bell) i njegovog lojalnog psa Snowyja nakon što otkriju model broda s eksplozivnom tajnom. Privučeni u misterij star stotinama godina, Tintin se nađe kao meta Ivana Ivanovitcha Sakharinea (Daniel Craig), negativca koji vjeruje da se upravo kod Tintina nalazi potreban podatak povezan s drevnim piratom Redom Rackhamom. Uz pomoć svog psića Snowyja, svadljivog kapetana Haddocka (Andy Serkis) i nespretnih detektiva Thompsona & Thomsona (Simon Pegg i Nick Frost), Tintin će se zaputiti na putovanje oko svijeta, pokušavajući se u isto vrijeme oduprijeti neprijateljima i pronaći posljednje počivalište Jednoroga - slavne brodske olupine koja skriva neprocjenjivo blago... I drevnu kletvu.

Film je režirao Steven Spielberg (Jurski park, Indiana Jones), a producirao Peter Jackson (Gospodar prstenova, King Kong). U filmu su glasove posudili Jamie Bell (Billy Elliot), Andy Serkis (Gollum iz Gospodara prstenova), Daniel Craig (Casino Royale, Zrno utjehe), Simon Pegg (Zvjezdane staze), Toby Jones (Harry Potter), Mackenzie Crook (Pirati s Kariba) i mnogi drugi.

Avanture Tintina snimljen je u najmodernijoj, spektakularnoj 3D tehnologiji, a u hrvatska kina i IMAX kino stiže 3. studenog!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.