Obavijesti

Show

Komentari 112

Snoop Dogg svim Hrvaticama: Cure, stižem! Budite spremne!

Snoop Dogg svim Hrvaticama: Cure, stižem! Budite spremne!
4

U ekskluzivnom intervjuu najveća faca hip-hopa otkrila nam je kako već jedva čeka upoznati domaće ljepotice. Kaže da se voli zabavljati s djevojkama s ovih prostora

VIDEO

Opasni gangster iz ozloglašenog istočnog djela Los Angelesa, makro, zvijezda, a onda obiteljski čovjek pa na kraju i rastafarijanac. Kao malo koji glazbenik današnjice, Snoop Dogg (41) nije izmišljao mitove o sebi nego ih je živio.

U ekskluzivnom intervjuu reper koji je karijeru započeo kao ulični preprodavač cracka, a završio kao bogataš “težak” 684 milijuna kuna otkrio nam je što stoji iza njegova novog umjetničkog imena Snoop Lion.

- Kako je pas (Dogg) postao lav (Lion)? Pa jednostavno. Duh legendarnog rastafarijanca Boba Marleya ušao je u mene. Reinkarnacija nije izmišljotina za lakovjerne nego istina i ja sam živi primjer toga - objašnjava Snoop. 

Iako u pjesmama stalno opisuje mafijaški život, a nerijetko se u njima i hvali kako je izazivao strah i trepet među uličnim bandama, Snoop ne voli pričati o turobnim danima svoje mladosti. Kratko je odgovorio da su na njega prvi put pucali dok je još bio klinac, a svoja iskustva iz zatvora ne bi nikome poželio. Naime, od 18. do 21. godine više je vremena proveo iza rešetaka zbog dilanja nego na slobodi. Glazbeniku, koji nastupa 10. srpnja na Fresh Island Festivalu na novaljskoj plaži Zrće, a 11. srpnja na novosadskom festivalu EXIT, ovo nije prvi posjet regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije pet godina gostovao je u zagrebačkom Domu sportova koji mu je ostao u lijepom sjećanju najviše zbog obožavateljica s kojima se nakon koncerta družio. Poznat kao zavodnik, Snoop je rekao kako jedva čeka da se opet zabavlja s curama s ovih prostora. Dodaje da se radi samo o druženju jer nikad ne bi prevario suprugu, srednjoškolsku ljubav Shante Taylor (39), s kojom je u 16 godina dugom braku dobio sinove Cordéa (19) i Cordela (16) te kćer Cori (14).

- Obitelj mi je sve na svijetu, a naša djeca najbolje su što sam u životu napravio. Uživam i u treniranju dječjeg nogometnog kluba. Mališani me vole - kaže. 

Iako je surađivao s najvećim glazbenim imenima poput Gorillaza ili country zvijezdom Willijem Nelsonom (80), Snoop je izdvojio repera Wiza Khalifu (25) i Katy Perry (28) kao omiljene “partnere u zločinu”.

- Moja Katy je opasna cura i kad sam s njom snimao ‘Carlifornia Gurls’ pokorili smo svijet - kaže. Snoop tvrdi da unatoč velikom bogatstvu i slavi nije umišljen niti je prolupao.

- Marihuana na mene djeluje kao lijek protiv ludila - kaže. Zaključio je da je ponosan što ga ljudi u cijelom svijetu prihvaćaju kao prijatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija