Obavijesti

Strath – švicarska formula zdravlja i vitalnosti

Strath – švicarska formula zdravlja i vitalnosti
1

Strath, 100% prirodan sirup na bazi kvasca i ljekovitog bilja je švicarska formula za jačanje imuniteta i vitalnih funkcija cjelog organizma. Ne sadrži umjetne tvari i aditive i nema nuspojava

Svojim blagotvornim djelovanjem pridonosi poboljšanju brojnih zdravstvenih problema te djeluje kao odlična prevencija od infekcija uzrokovanih virusima i bakterijama. Švicarci mu povjeravaju svoje zdravlje i vitalnost, a povoljno djelovanje Stratha na zdravlje potvrđeno je u mnogobrojnim medicinskim istraživanjima.

Rezultati 30 kliničkih studija bilježe pozitivne rezultate te preporučaju Strath za:

· jačanje imuniteta,

· borbu protiv umora i stresa,

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

· povećanje koncentracije,

· povećanje fizičke i psihičke učinkovitosti,

· vraćanje vitalnosti,

· održavanje razine željeza u trudnoći i kvalitetnu laktaciju tijekom dojenja,

· brži oporavak nakon bolesti i operacija.

Rezultati kliničkih istraživanja

Menadžeri koji su uzimali Strath dodatke prehrani u istraživanju poremećaja koncentracije i učinkovitosti, bilježe poboljšanje stanja od 64% na području glavobolja, probave, izgleda kože i noktiju, kvalitete sna, stresa i općeg stanja organizma. 

Djeca su, dužim uzimanjem Stratha, postizala bolje rezultate u školi, u prosjeku za 1,4 ocjene  te su manje izostajala s nastave u vrijeme gripe i prehlade. Kod sportaša je također zabilježeno povećenje fizičke izdržljivosti i potreba za kraćim vremenom oporavka nakon izlaganja naporu. Osobe koje su primale terapiju zračenjem ili citostaticima, imale su pozitivan rast tjelesne težine, veću koncentraciju hemoglobina u krvi, bolji apetit te im je znatno poboljšana kvaliteta života.

61 vitalan sastojak

Ovaj prirodni eliksir bazira se na kvascu koji se tijekom 2-mjesečnog procesa vrenja oplemenjuje ljekovitim tvarima iz alpskog bilja, a kao finalni proizvod sadrži čak 61, tijelu lako probavljiv, vitalan sastojak – 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih elemenata. 

Sirovina koja se koristi u proizvodnji Stratha, pekarski je kvasac vrste Saccharomyces cerveisiae, isti onaj koji se upotrebljava za dobivanje beta glukana - jednog od najmoćnijih stimulatora imunološkog organizma, stoga je jasna primarna funkcija Stratha kao jakog imunoosnaživača.

Kome se preporuča?

Preporuča se svim osobama koje žele poboljšati opće stanje organizma, uključujući trudnice, djecu, vegetarijance. 100% je prirodan, biljni pripravak koji ne sadrži umjetne boje, arome te ne izaziva nuspojave. Dolazi i u obliku tableta koje ne sadrže šećer i gluten pa je idealan i za osobe osjetljive na ove sastojke.

Više informacija o Strathu možete pročitati na www.pretti.hr ili Facebook stranici STRATH HRVATSKA. Strath je dostupan u ljekarnama i bio&bio trgovinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag