Obavijesti

Zaljubite se u Illamasqua! Make up na -15% do ponoći

Zaljubite se u Illamasqua! Make up na -15% do ponoći
10

Kad jednom probate Illamasqua make up, odmah ćete se zaljubiti u njega. Do 15. veljače u ponoć iskoristite 15% popusta na Mondu.

Britanski brend Illamasqua već nekoliko desetljeća ženama diljem svijeta omogućava samo najbolje kozmetičke tretmane. Sada se može naći i u vašoj kozmetičkoj torbici po super cijenama. Akcijske cijene snižene za 15% vrijede do 15. veljače.

Kozmetika idealna za svaku ženu

Illamasqua profesionalna šminka premium kvalitete sinonim je dugotrajnost uz vrhunske teksture i boje. Brojne poznate osobe oduševljeno su prihvatile Illamasquau, a uvjereni smo da će i vas iznenaditi vrhunskim karakteristikama. Sienna Miller, Lily Allen, Adele, Pixie Geldof, Eva Herzigova, Lady Gaga, Nicole Scherzinger i mnoge druge rado naglašavaju kako koriste upravo Illamasqua kozmetiku. U Mondo ponudi dostupni su vam ruževi, sjajila, sjenila, tuševi, lakovi i puderi

Izrazite se uz Illamasquau 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Illamasqua je brend koji je sa svojim radom započeo 20-ih godina prošlog stoljeća u Berlinu, a upravo je taj grad u to vrijeme bio poznat po umjetničkoj sceni koja je zahtjevala hrabriji i naglašeniji izgled.  Svojom su kvalitetom stekli status najkvalitetnije kazališne i filmske šminke. Danas nude čitav niz proizvoda kojim se profesionalni make up preselio na ulice diljem svijeta. Illamasqua ne poznaje granice i omogućava vam da kroz šminku izrazite svoje drugo ja, da budete što god poželite.

Ne propustite fantastičnu ponudu na Mondu i Illamasqua profesionalnu kozmetiku naručite po odličnim cijenama i izrazite svoje pravo ja.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i Mastercard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.