Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Svaka pobjeda započinje zdravim doručkom

Da se po doručku dan poznaje dobro znaju igrači hokejaškog kluba Medveščak. Oni dokazuju da Nesquik čokoladni napitak pruža dovoljno snage i vitamina za svakodnevne izazove

Nestle
Foto: Nestle

Upravo zato zagrebački Medvjedi preporučuju Nesquik za aktivni život i zdravo odrastanje djece.

Uz čašu Nesquika dnevno svaki je mališan spreman na velike i male pobjede, a užitak ispijanja jutarnje čokoladne poslastice osigurat će dovoljno vitamina i minerala za svaku dječju pustolovinu. Započnite jutro zdravim doručkom uz šalicu Nesquik kakaa i pružite svojoj obitelji uravnoteženi obrok nakon kojega će ostati dovoljno energije za ludi provod na hokejaškoj utakmici. Navijajte na ledenim tribinama i uživanje u odličnoj igri Medveščaka!

Pobjedonosni nastupi Medveščaka u prepunoj dvorani Arene Zagreb nisu jednostavan zadatak za Medvjede. Kako bi zabili dva gola u odlučujućim trenucima posljednje utakmice, igrači su iskoristili posljednje zalihe energije osigurane zdravim doručkom uz Nesquik kakao i odnijeli pobjedu zasluživši ovacije publike, kao i sigurno mjesto u završnici EBEL lige.

Kao svjetski lider u prehrani, zdravlju i zdravom životu, Nestlé vjeruje da budućnost kompanije leži u pronalaženju rješenja koja će pomoći ljudima da se hrane zdravije, bilo da imaju problema s nedostatkom vitamina i minerala ili pretilošću. Nestlé je pred sebe stavio zadatak da doprinese društvu u kojem djeluje, a posebnu pažnju posvećuje djeci i razvoju njihovog potencijala. Stoga Nestlé u Hrvatskoj podupire niz projekata kojima se educiraju djeca o poboljšanju kvalitete života putem prehrane i tjelesne aktivnosti.

Message