Obavijesti

Sve za vaš dom na Zagrebačkom Velesajmu

Sve za vaš dom na Zagrebačkom Velesajmu
1

Od 17.04. do 21.04. na Zagrebačkom velesajmu održava se grupa međunarodnih sajmova srodnih tema što uključuje opremanje doma od temelja do krova.

Graditeljstvo – 36. Međunarodni sajam građenja i opremanja

Biam – 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata

Obrtništvo – 54. međunarodni sajam obrtništva

Zavarivanje – 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sajam Graditeljstva najznačajniji je poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj i regiji jer na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskog materijala, opreme i mehanizacije te mnogobrojne poslovne ljude. Sajam se već tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske. 

Svojom dugogodišnjom tradicijom i uspješnom organizacijom sajmovi Biam - Zavarivanje su se potvrdili kao najznačajniji poslovni događaj ove industrijske grane u Hrvatskoj. Ovi sajmovi na jednom mjestu pružaju uvid u najnovija tehnološka rješenja na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite te su zbog toga postali nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta, proizvođača, stručnjaka i poslovnih ljudi na ovom području.

Graditeljstvo, Biam i Zavarivanje smješteni su u paviljone 7, 8a i 9.

Obrtnici, mali i srednji poduzetnici u Hrvatskoj imaju svoje mjesto okupljanja upravo na sajmu Obrtništva. Sajam se i ove godine održava uz punu potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva i poduzetništva i obrta. Posjetitelji će moći vidjeti najveću nacionalnu izložbu hrvatskog obrtništva u paviljonu 8 od proizvoda hrane i alkoholnih i bezalkoholnih pića, suvenira, strojeva, alata, uređaja za solarno grijanje, brodske opreme, metalnih proizvoda i galanterije, stolarije, građevinske opreme, itd.

Izložbeni prostor imat će i Hrvatska obrtnička komora kao i  prateće gospodarske partnerske institucije kao što je Ministarstvo poduzetništva i obrta;  Hrvatska gospodarska komora; HAMAG, HBOR, Hrvatska akreditacijska agencija; Hrvatski zavod za zapošljavanje; Državni zavod za intelektualno vlasništvo; Državni zavod za mjeriteljstvo; Hrvatski zavod za norme, Hrvatski savez zadruga, Hrvatski savez obrtničkih zadruga, Obrtničko učilište.

Iz inozemstva izlagat će Privredna komora Beograd te Obrto-podjetniška  zbornica Slovenije.

Od događanja u stručnom programu izdvajamo OBRTNIČKI FORUM, tradicionalni susret obrtnika i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, sa aktualnom temom „Poticaji obrtništvu za oporavak  gospodarstva“ u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačkog velesajma. Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijeliti će nagradu „Vrijedne ruke“, tradicionalnu nagradu najboljem obrtniku za najbolji proizvod.

ATRAKCIJE ZA POSJETITELJE: Radionice, promotivne prodaje proizvoda obrtnika, modne revije, „Dani Županijskih komora“, promocija obrtničkih zanimanja, Izložba tradicijskih obrta demonstracije proizvoda i usluga

Više na: www.zv.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica