Obavijesti

Svježa kvalitetna organska kozmetika uz popuste do 60%

Svježa kvalitetna organska kozmetika uz popuste do 60%
1

Prirodna organska kozmetika BIOMEDIS već je godinama imperativ u svijetu zbog prirodnih svojstava koje vam niti jedna kemijska supstanca ne može ponuditi.

Ljekovito bilje izvor je polifenola, prirodnih antioksidanata koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenja proteina i uljnih struktura kojima je koža bogata.

BIOMEDIS se vodi holističkim pristupom zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na kožu tijela i unosimo u organizam trebaju biti prirodni i organski. 

Svi BIOMEDIS proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete BIOMEDIS proizvoda.

BIOMEDIS Vam, u suradnji sa bolje opskrbljanim ljekarnama, nudi 12 akcijskih setova prepunih aktivnog ljekovitog bilja, hladnoprešanih ulja i Zeolita od kojih izdvajamo najprodavanije: 

1.BIOMEDIS Set za njegu problematične kože (klikni za opis proizvoda)

2.BIOMEDIS Detox by night (klikni za opis proizvoda)

3.BIOMEDIS Set za njegu masne kože (klikni za opis proizvoda)

4.BIOMEDIS Day & Night (klikni za opis proizvoda)

5.BIOMEDIS Mali set protiv bora (klikni za opis proizvoda)

Organski proizvodi BIOMEDIS ne sadrže parabene, kortikosteroide, umjetne boje i umjetne parfeme tako da su potpuno sigurni za njegu Vaše kože.

Gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

Požurite u bolje opskrbljene ljekarne ili na našu web stranicu www.BIOMEDIS.eu. Dostava je unutar 24-48 sati i unutar Hrvatske je potpuno besplatna. Popis bolje opskrbljenih ljekarni ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8h-23h. Vrlo rado ćemo Vas savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u Vama najbližu ljekarnu.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. BIOMEDIS proizvode preporučuje gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

Pridružite se 60.000 vjernih fanova i pratite nas na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"