Obavijesti
komentari
SAMO 5 SASTOJAKA Talijanski kuhar: Ovo je jedini recept za orginalnu carbonaru!
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ne
špek se sigurno ne stavlja na zagrijanu tavicu da bi bio hrskav..špek ako očeš da bude hrskav ide na hladnu tavicu pa na vatru..to bi jedan kuhar trebao znati..u protivnom dobiješ punu kuhnju dima i staklenu slaninu ko kaugumu
Ha
Zahvalan sam ti što si me podsjetio na cipela izlete u Trieste!!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .