Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

24sata od sada možete pratiti i na Windows Phone uređajima!

Dnevne vijesti portala 24sata.hr više od 300.000 ljudi prati kroz aplikacije za iPhone i Android uređaje. U Marketplaceu je sada dostupna i aplikacija za Windows Phone

24sata
Foto: 24sata

Sadržaj dostupan svima, uvijek i gdje god se nalazili, vizija je 24sata stoga svojim čitateljima vijesti plasiramo kroz više platformi - tiskana izdanja, web stranicu, televiziju te mobilni portal i aplikacije. Upravo je konzumacija sadržaja kroz mobilne platforme danas sve popularnija pa tako gotovo 20 % naših čitatelja informacijama pristupa mobilno. 

24sata2go: Mobilna ponuda 24sata

Na adresi m.24sata.hr nalazi se mobilni portal 24sata, dok na svoje pametne telefone svatko može besplatno preuzeti aplikacije 24sata (za iPhone i Android uređaje). Upravo su naše aplikacije izuzetno popularne te su dosada preuzete više od 310.000 puta, a njihovi korisnici ocijenili su ih najvišim ocjenama zbog praktičnosti, preglednosti i zanimljivih funkcionalnosti. 

Novo! Aplikacija za Windows Phone uređaje!

Kao prvi news portal u Hrvatskoj, 24sata je nedavno izbacio i aplikaciju za Windows Phone uređaje čije korištenje rapidno raste. I ova je aplikacija izrađena u suradnji s tvrtkom Infinum. Na najbolji način iskorištava funkcionalnosti i prednosti Windows Phone platforme te je vizualno usklađena sa ostalim digitalnim proizvodima 24sata kako bi korisničko iskustvo bilo potpuno. 

Posjetite Marketplace na svojoj Nokia Lumiji ili drugom uređaju s Windows operativnim sustavom i budite među prvima koji će isprobati našu aplikaciju. Detalje o cijeloj ponudi 24sata2go pogledajte ovdje

Nokia Lumia 900 – zabava u pokretu

Ako tražite potpuno novo korisničko iskustvo, za vas je savršena Nokia Lumia 900. Na ovom pametnom telefonu se najviše ističe nagrađivani 4.3 inčni (10,9 cm) široki zaslon, a tu je i ClearBlack AMOLED, izvrsne performanse baterije i 8-megapikselni fotoaparat s Carl Zeiss objektivom i 1-megapikselni prednji fotoaparat za video telefoniju što Nokiju Lumiju 900 čini savršenim pametnim telefonom za medije i zabavu u pokretu.
Nokia Lumia 610 je najpristupačniji Nokia Lumia pametni telefon, dizajniran kao savršen uvod u Windows Phone za mlađu populaciju. PeopleHub korisnicima omogućuje lakšu komunikaciju s prijateljima putem izravnog ulaza na društvene mreže i spaja sve mobilne, email, Facebook, Twitter i LinkedIn kontakte na jedno mjesto. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message