Tech

Komentari 0

6 lidera vodećih kompanija na jednom mjestu- prijavite se na CEO panel!

6 lidera vodećih kompanija na jednom mjestu- prijavite se na CEO panel!

Što su poslovni lideri učinili kako bi osigurali kontinuitet poslovanja i kakva je budućnost industrije saznajte na virtualnom CEO panelu 9. veljače 2021.

Prošla godina je iz temelja promijenila poslovanje i industriju, dokazavši još jednom da samo oni koji se mogu brzo prilagoditi, inovativno razmišljati i proaktivno djelovati mogu osigurati kontinuitet poslovanja. Kako su se vodeće tvrtke prilagodile i na što su se usredotočili njihovi predsjednici i članovi uprava?

O novom izgledu industrije i o promjenama koje nas tek čekaju govorit će poslovni lideri na virtualnom CEO panelu 9. veljače 2021. Panelisti će svojim konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pružiti uvid u ključne teme, pokazati s kojim su se sve izazovima susreli u poslovanju i na koji način prilaze njihovom rješavanju.

Panelisti su:

Panel će moderirati dr. Terence Tse, istaknuti poslovni stručnjak, prepoznati autor i predavač na COTRUGLI Business School. Dr. Tse ujedno će održati i kratko uvodno izlaganje. Glavne teme panela bit će: promijenjeni globalni poslovni kontekst, poslovna predviđanja za skoriju budućnost i potencijal za poslovni rast pojedinih industrija.

Događaj počinje u 15.00 sati, a prijaviti se možete OVDJE.

Panel organizira COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji koja okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Medijski pokrovitelj: 24sata