Obavijesti

Tech

Komentari 2

Aircash kartica od sada se može kupiti i u Austriji te Sloveniji

Aircash kartica od sada se može kupiti i u Austriji te Sloveniji
1

Aircash, multivalutni digitalni novčanik i besplatna mobilna aplikacija, priopćio je kako širi prodajnu mrežu sa Aircash Mastercard prepaid karticom.

VIDEO

Osim u Hrvatskoj, kartica je od sada dostupna na najvećim prodajnim mjestima u Austriji i Sloveniji i moguće ju je kupiti na prodajnim mjestima poput benzinske postaje ili dućana diljem Austrije i Slovenije za 5 eura. 

- Aircash Mastercard prepaid kartica u Austriji je trenutno dostupna na više od 1000 prodajnih mjesta kao što su Tabak Trafik, OMV i British Petroleum, dok je u Sloveniji karticu moguće kupiti na više od 500 prodajnih mjesta na lokacijama partnera kao što su Petrol i Tobačna 3dva. Aircash inovacija čini Aircash Mastercard prepaid karticu dostupnom odmah, bez komplicirane procedure i bez dokumentacije. Potpuno je neobvezujuća za korisnika, odnosno nema nikakve naknade za korištenje. Svu potrošnju, određivanje limita, kontrolu potrošnje korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji, a iznos na Aircash novčaniku je raspoloživ za trošenje na kartici. Aircash Mastercard Prepaid kartica je idealno rješenje za sve vrste plaćanja, a posebno kada korisnik ne želi koristiti klasične kreditne kartice i kada želi imati potpuni nadzor nad svojim troškovima.

Partnerstvom s vodećom tehnološko-financijskom kompanijom Mastercard, Aircash je stekao status izdavatelja Mastercard kartica koje su proizvedene i personalizirane u suradnji sa Agencijom za komercijalnu djelatnost (AKD) prema najvišim sigurnosnim međunarodnim standardima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedno od glavnih obilježja Aircasha upravo je sigurnost. Zbog mogućnosti određivanja dnevnih i mjesečnih limita, kontrole potrošnje i sigurnosti, Aircash Mastercard prepaid kartica je idealna za online kupovinu bez straha od krađe podataka. Sa širenjem na ostatak zemalja Europske unije broj Aircash korisnika je narastao na više od 500.000 korisnika. Aircash je tako danas dostupan u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rumunjskoj sa skorim planovima za širenje i na ostale europske zemlje. Aircash je prisutan na više od 50.000 prodajnih mjesta diljem Europe, čime potvrđuje svoju poziciju jedne od hrvatskih najbrže rastućih fintech kompanija - priopćili su iz Aircasha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle