Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Apex dogurao do 10 milijuna igrača za manje od tri dana

EA je očekivao ovakvu navalu te sigurno imaju još koji as u rukavu, jer ako sve ostane na jednoj mapi - dosadit će vrlo brzo. No to je malo vjerojatno i preostaje čekati nova proširenja ovog novog hita

Foto: EAGames
31 komentara

Apex Legends najnoviji je hit u svijetu gaminga koji je zadao jak udarac vodećem Fortniteu. Igra je objavljena u ponedjeljak, a za manje od osam sati skinulo ju je više od milijun igrača, a nakon tri dana ovu battle royale igru skinulo je 10 milijuna igrača.

Ako niste ljubitelj Fortnitea, fuzije shootinga i Minecrafta, onda je Apex Legends ono nešto što vam je u tome falilo. Sinergija ugođaja Black Opsa u battle royale areni pun je pogodak koji pokriva razne tipove igrača. Tako smo dobili fantastično dizajniranu mapu sa pregršt detalja, ali i igraćih funkcija, čime je ova igra ne samo usavršila sve ono što na primjer Fortnite nema nego je štoviše otišla i korak dalje te ponudila funkcije igračima koje do sada nisu postojale u ovakvom žanru.

Uz to, treba spomenuti da je sama distribucija u potpunosti besplatna i samim time dostupna svima, i evo ti formule koja lansira hit.

Teško da je ovdje riječ o instant usponu koji će izblijediti, jer ne zaboravite ako vas igra podsjeća na Titanfall, sasvim ste u pravu. Battle royale meč reducirali su na 20 timova od kojih svaki ima do 3 igrača čime je gužva manja, a izazov veći jer iako postoji više mogućnosti - vještine, preciznost i timski rad su presudni za uspjeh. A tko ne želi osvojiti titulu champion squada?

I što sad? Ako stanje ostane ovakvo, kralj trona bit će samo privremen. No očito su u Respawn Entertainmentu, inače razvojnom dijelu EA - znali što rade. EA je očekivao ovakvu navalu te sigurno imaju još koji as u rukavu, jer ako sve ostane na jednoj mapi - dosadit će vrlo brzo. No to je malo vjerojatno. Preostaje nam samo razvijati vještine i čekati jedan po jedan update.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message