Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Apex dogurao do 10 milijuna igrača za manje od tri dana

EA je očekivao ovakvu navalu te sigurno imaju još koji as u rukavu, jer ako sve ostane na jednoj mapi - dosadit će vrlo brzo. No to je malo vjerojatno i preostaje čekati nova proširenja ovog novog hita

Foto: EAGames
31 komentara

Apex Legends najnoviji je hit u svijetu gaminga koji je zadao jak udarac vodećem Fortniteu. Igra je objavljena u ponedjeljak, a za manje od osam sati skinulo ju je više od milijun igrača, a nakon tri dana ovu battle royale igru skinulo je 10 milijuna igrača.

Ako niste ljubitelj Fortnitea, fuzije shootinga i Minecrafta, onda je Apex Legends ono nešto što vam je u tome falilo. Sinergija ugođaja Black Opsa u battle royale areni pun je pogodak koji pokriva razne tipove igrača. Tako smo dobili fantastično dizajniranu mapu sa pregršt detalja, ali i igraćih funkcija, čime je ova igra ne samo usavršila sve ono što na primjer Fortnite nema nego je štoviše otišla i korak dalje te ponudila funkcije igračima koje do sada nisu postojale u ovakvom žanru.

Uz to, treba spomenuti da je sama distribucija u potpunosti besplatna i samim time dostupna svima, i evo ti formule koja lansira hit.

Teško da je ovdje riječ o instant usponu koji će izblijediti, jer ne zaboravite ako vas igra podsjeća na Titanfall, sasvim ste u pravu. Battle royale meč reducirali su na 20 timova od kojih svaki ima do 3 igrača čime je gužva manja, a izazov veći jer iako postoji više mogućnosti - vještine, preciznost i timski rad su presudni za uspjeh. A tko ne želi osvojiti titulu champion squada?

I što sad? Ako stanje ostane ovakvo, kralj trona bit će samo privremen. No očito su u Respawn Entertainmentu, inače razvojnom dijelu EA - znali što rade. EA je očekivao ovakvu navalu te sigurno imaju još koji as u rukavu, jer ako sve ostane na jednoj mapi - dosadit će vrlo brzo. No to je malo vjerojatno. Preostaje nam samo razvijati vještine i čekati jedan po jedan update.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message