Obavijesti

Tech

Komentari 39

Brže i - jeftinije: Parking više nećete morati plaćati SMS-om

Brže i - jeftinije: Parking  više nećete morati plaćati SMS-om
4

PayDo olakšava plaćanje parkiranja jer vam ne treba SMS, već u ovoj aplikaciji možete ubaciti sredstva na račun i brže platiti parking i bez dodatnih troškova. Očekuje se da bi uskoro trebala stići u Zagreb

VIDEO

PayDo je relativno nova hrvatska aplikacija koja bi vam trebala olakšati plaćanje parkiranja u brojnim hrvatskim gradovima. Izradila ju je tvrtka Infoart, a glavna stvar je da se plaćanje satnih ili mjesečnih parkirnih karata obavlja jednostavno i brzo te da se ne koristi SMS. Zbog toga bi mogla biti privlačna turistima, ali i brojnim korisnicma kojima je SMS plaćanje bilo nepovoljna opcija. 

Parkiranje se plaća direktno iz aplikacije i to bez dodatnih naknada, a sve troškove vidite odmah na istom računu.

Aplikacija je inače pokrenuta još u prosincu, a u ponedjeljak su predstavili novu, puno moćniju, verziju koja je sada dobila opciju i da se direktno kroz aplikaciju dodaje povezana kartica te da se registracija također obavi kroz aplikaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što ste se registrirali u aplikaciji, korisnik može dodati sredstva na svoj račun na više načina, a možete dodati i povezane korisnike, poput članova obitelji.

Potom u svim podržanim gradovima možete plaćati parkiranje bez posebno razmišljanja o SMS porukama - naravno morat ćete vidjeti barem koja ste zona. Dostupan je za Android i iOS uređaje.

Aplikacija je inače sada dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Poreču, Puli, Osijeku i Rovinju, a od svibnja stiže u Varaždin i Sisak.

Očekuju i lansiranje u drugim gradovima, a naravno najveći korak će biti Zagreb u kojem je i najveći broj potencijalnih korisnika. No datum lansiranja za Zagreb još nije poznat. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle