Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Appleovo novo iznenađenje: iPhone 5 izlazi već u ožujku?

Novi model trebao bi biti nešto radikalnijeg izgleda i duži za 8 mm, te imati veći ekran. Uvođenjem većeg ekrana bit će odbačena i ideja pokojnog Stevea Jobsa

Marko Prpić/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
13 komentara

Apple iPhone 5 trebao bi u izaći u ožujku iduće godine, navodi japanski portal Macotakara, navodeći usto informaciju da su Sony i Hitachi počeli proizvoditi ekrane od četiri inča, kakve bi novi model megapopularnog naprednog telefona trebao imati, te da su prvi prototipi već poslani u Appleovo sjedište u Cupertinu.

Kako piše Daily Mail, pomalo konzervativne linije aktualnog modela 4S trebale bi biti odbačene u korist nešto radikalnijeg izgleda. Uvođenjem većeg ekrana bit će odbačena i ideja pokojnog suosnivača Applea Stevea Jobsa, koji je da je veličina od 3,5 inča najpogodnija za korištenje.

Portal iLounge također navodi kako bi novi model trebao biti duži za 8 milimetara, te opremljen kućištem od metala, najvjerojatnije aluminija. Nova verzija također će biti razvijena kako bi se bolje nosila s većom potrošnjom baterije koja dolazi s korištenjem mreže 4G.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message