Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Besplatna aplikacija javlja korisniku o popustima u gradu

Trojac koji je osmislio aplikaciju tvrdi kako im nije u cilju povećati prihod mobilnim operaterima. Na telefon stižu informacije o raznim popustima ovisno o lokaciji...

Romana Bilešić
Foto: Romana Bilešić

Još tijekom studiranja Dean Dragičević (32), Hrvoje Petričević (32) i Mladen Sikirica (34) maštali su kako bi bilo super da na mobilni telefon stižu informacije s raznim popustima ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. U to vrijeme nisu postojali preduvjeti za razvoj takve usluge, jer u prodaji nije bilo smartphoneova s velikim ekranom za prikaz multimedijskog sadržaja. Danas imaju tvrtku Mobilne Informacije d.o.o, te su osmislili jedinstvenu aplikaciju naziva Lociraj Popust.

- Namijenjen je svim korisnicima interneta koji nešto žele kupiti po povoljnijoj cijeni. Ali i malim tvrtkama ovo je idealan način da izravno i po vrlo povoljnoj cijeni samostalno kreiraju svoju ponudu. Aplikacija je potpuno besplatna, a omogućuje da u bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu saznate sve proizvode i usluge koji su na popustu u vašoj blizini, odnosno na nekoj određenoj udaljenosti od vaše trenutne lokacije, objasnio nam je Dean, direktor financija i marketinga u Mobilnim Informacijama. Osim po kategorijama, pretraživati se može i unosom ključne riječi.

- Posebno smo ponosni što možemo javnosti predstaviti funkcionalnost alarma. Ukoliko ne  pronađete proizvod ili uslugu koja vas zanima, možete kreirati osobni alarm za taj proizvod. U tom trenutku svi naši poslovni partneri vide na svojim web sučeljima taj zahtjev, pa ponudu mogu prilagodit baš vama. Onog trenutka kad se traženi proizvod ili usluga pojavi, dobit ćete push obavijest- kaže direktor prodaje Hrvoje. Ističe da su cijeli projekt vodili idejom da aplikacija prije svega mora biti  vrlo jednostavan za korištenje, funkcionalna i potpuno prilagođena korisniku. Besplatnu aplikaciju, bez registriranja i davanja osobnih podataka preuzima samo onaj tko to zaista želi, a obavijesti dobiva samo korisnik koji je kreirao osobni zahtjev. Dečki su sretni jer su na taj način izbjegli agresivno oglašavanje koje svakodnevno ometa na svakom koraku.

- Aplikaciju Lociraj Popust je prema specifikacijama i zahtjevima naše tvrtke izradio Globaldizajn d.o.o. Tvrtku Mobilne Informacije osnovali smo kako bi pomoću sveprisutnih mobilnih tehnologija olakšali svakodnevni život korisnika. Nismo naslonjeni na mobilne operatere i nije nam cilj povećati im prihod povećavajući promet na njihovim mrežama. Upravo suprotno. Želimo iskoristiti mogućnost njihovih mreža za isporuku korisnih sadržaja na mobitele korisnika - zaključio je Mladen, direktor informatike i razvoja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message