Tech

Komentari 8

Božićni pokloni u GTA donose grudanje, ali i ružne džempere

Božićni pokloni u GTA donose grudanje, ali i ružne džempere

Blagdanska nadogradnja u GTA vam je omogućila da se grudate s prijateljima, a među poklonima se izdvajaju i božićne maske i džemperi te posebno naoružanje

Taman pred Božić, Rockstar je u četvrtak najavio veliko blagdansko iznenađenje za GTA Online u kojem na neko vrijeme oružje možete zamijeniti grudama snijega.

Nadogradnja uključuje niz poklona, a tu su razni ukrasi od blagdanskih pidžama, ružnih božićnih džempera, šalova i maski kojima ćete krenuti u blagdanske pljačke. Sve to moći ćete nositi u igri do 5. siječnja.

Po svoj prilici kod nas neće biti bijelog Božića, ali snijeg je pao u GTA svijetu pa za blagdane možete okupiti svoju ekipu na prijateljskom grudanju. Ali, oprezno, ledene grude prilično su snažne.

Božićni pokloni uključuju i novi bacač raketa te mine, a svoju dodatnu garažu (koja je također poklon) možete opremiti novim blagdanskim vozilima, koja ćete moći zadržati i iza blagdana. Gledajte u nebo do 5. siječnja jer će vam u igri padati blagdanski paketi  raznim poklonima, a na Božić stižu dodatni darovi.