Obavijesti

Tech

Komentari 0

Digital Takeover konferencija dobila je partnera za edukaciju

Digital Takeover konferencija dobila je partnera za edukaciju
4

IEDC je centar izvrsnosti i jedinstveno mjesto koje pruža kreativno okruženje za kreativno poslovno stvaralaštvo

VIDEO

Ekskluzivni edukacijski partner konferencije Digital Takeover je IEDC-Poslovna škola Bled, prva poslovna škola takve vrste u Srednjoj i Istočnoj Europi, osnovana 1986. U više od 30 godina postojanja, kroz IEDC prošlo je preko 90 000 polaznika iz 100 zemalja širom svijeta, a ove godine posjetitelji Digital Takeover konferencije imat će priliku saznati zašto je baš ova škola jedna od vodećih međunarodnih institucija za razvoj menadžmenta u Europi.

IEDC - Poslovna škola Bled je višestruko nagrađivana škola, čiji je MBA program 2012. prepoznat kao jedan od četiri najinovativnija od 700 programa u svijetu, a 2009. Aspen Institute Beyond Grey Pinstripes uvrstio ih je među 100 najboljih poslovnih škola u svijetu zbog integriranja društvenih, ekoloških i etičkih pitanja u svoj MBA program.

Uz međunarodni MBA i doktorski program, IEDC - Poslovna škola Bled pruža i seminare za vrhunski menadžment, prilagođene programe za korporativne partnere, širok raspon upravljačkih programa i Međunarodnu ljetnu školu za mlade menadžere. Pored programa koje nudi, IEDC-Poslovna škola Bled je i sjedište Udruge menadžerskih škola Srednje i Istočne Europe (CEEMAN), Europskog centra za vođenje (ELC), Međunarodne akademije profesora menadžmenta (IMTA), UN Global Compact Slovenija, te WISE, Svjetskog instituta za održivi razvoj i etiku i instituta za vođenje timova.

U zadnje vrijeme, IEDC je povećao svoje istraživačke aktivnosti, što je rezultiralo izdavanjem čak sedam knjiga u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, kao i organiziranjem Međunarodne istraživačke konferencije u Kini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više o suradnji IEDC - Poslovne škole Bled i Digital Takeovera, koji se održava u Cinestaru Branimir Centra 12.ožujka 2019., otkrivamo uskoro u narednim tjednima. Dotad, osigurajte svoje mjesto uz early bird kotizaciju po cijeni od 1.375 kn do 31.1.2019., dok redovna cijena iznosi 2.400 kn te last minute 2.800 kn. Svi koji kupe kotizaciju mogu očekivati bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Digital Takeover najveća je regionalna digitalna konferencija, čija je misija osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu.

Sve novosti o Digital Takeoveru pratite na Facebooku i na službenoj stranici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu