Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dostupna beskontaktna mirisna kartica Addiko banke

Addiko banka je svoju kartičnu ponudu obogatila s Debit Mastercard®, prvom Addiko beskontaktnom debitnom, te ujedno jedinstvenom mirisnom karticom

Foto: Addiko bank

Uz sve standardne funkcije koje su do sada bile na raspolaganju nova debitna Mastercard kartica korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput beskontaktnog plaćanja uz najviši stupanj sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem 'Addiko Sigurne internetske kupnje' temeljene na Mastercard SecureCode sigurnosnim standardima.

Debit Mastercard® kartica je posebna i po tome što se radi o prvoj kartici s originalnim vertikalnim dizajnom te prvoj mirisnoj kartici na tržištu.

Kod beskontaktnog plaćanja za iznose manje od 100 kuna nije potrebna autorizacija PIN-om, a kupnja se naplaćuje samo jednom bez obzira koliko puta se prisloni kartica tako da ne može doći do višekratne naplate iste kupovine. Ako POS uređaj na prodajnom mjestu ne podržava beskontaktnu tehnologiju kartica se može koristiti i na klasičan način umetanjem ili provlačenjem kroz uređaj, uz autorizaciju PIN-om ili potpisom.

Korisnici kartice imaju mogućnost i jedne promjene PIN-a na bilo kojem Addiko bankomatu bez naknade.

Tema: Pametna kuna

Možda vas zanima i ovo:
Message