Obavijesti

Tech

Komentari 25

Eksplodirao mobitel u džepu: "Vidio sam plamen i bacio se"

Eksplodirao mobitel u džepu: "Vidio sam plamen i bacio se"
1

Radniku hotela u Indoneziji telefon je planuo dok ga je nosio u džepu košulje. Osjetio je vrućinu, a sljedeće što je vidio bile su iskre koje su frcale oko njegove glave.

VIDEO

Zabrane telefona zbog opasnosti od požara možda su se činile pretjeranima, ali kad pogledate snimku telefona koji je eksplodirao dok ga netko nosi, postaje puno jasnije koliko to može biti opasno. 

Nadzorna kamera u hotelu Ciputra u indonezijskom gradu Semarangu snimila je Yulianta (47), nadzornika koji je osjetio kako se njegov Samsung Grand Duos zagrijava. Kad je posegnuo za telefonom, on je eksplodirao uz iskre koje su frcale iz telefona i zapalile mu košulju. Šokirani muškarac bacio se na pod i brzo skinuo košulju te mu je u pomoć priskočio prolaznik. 

Muškarac je ispričao kako dosad nije imao problema sa četiri godine starim telefonom. 
- Odjednom sam osjetio vrućinu i da se telefon trese. Prije nego sam shvatio što se događa oko mene je bila vatra i u panici sam skinuo košulju što sam brže mogao - ispričao je Yulianto.

Iz policije su rekli kako je muškarac prevezen u bolnicu gdje su mu sanirali manje opekline na prsima, zahvaljujući tome što je brzo skinuo košulju u kojoj je bio telefon. Policija istražuje zbog čega je planuo uređaj, a napomenuli su da nije bio na prijenosnom punjaču. Iz Samsunga su rekli za Daily Mail kako su se i oni uključili u istragu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama