Obavijesti

Tech

Komentari 0

Fortnite ulazi u desetu sezonu, a što će nam sve ona donijeti?

Fortnite ulazi u desetu sezonu, a što će nam sve ona donijeti?

Jubilarna sezona najpopularnije battle royale igre na planeti je pred vratima, a evo što sljedeće možete očekivati iz Epicove radionice.

VIDEO

S današnjim danom počinje posljednji tjedan izazova u sklopu devete sezone Epicovog battle royale hita Fortnite, a prethodno utabana strategija američkog gaming studija sugerira kako to znači da ćemo jubilarni event u igri dočekati već krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca.

Fortnite Sezona 10 trebala bi u igru uvesti neke vizualne promjene, nove skinove, oružja, iteme i sve one ostale elemente koji se od ovakvog velikog digitalnog događanja već i očekuju. Prvi val izazova s dvoznamenkastim rednim brojem trebao bi i nastaviti vrlo šturu priču otoka na kojem preko 250 milijuna igrača gradi i ratuje još od kasnog ljeta 2017. godine.

Lvl8. za vas je okupio sve posljednje glasine u igri, kao i manje informacije koje je Epic već službeno otkrio. Također, profesionalni Fortnite igrač Sandro Bassiato, poznatiji pod svojim YouTube nadimkom Bassi, u sklopu svojeg najnovijeg video rezimea iznad daje i svoja predviđanja za novu sezonu. Naravno, uz mnoštvo ilustracija.

Također, gotovo je garantirano kako sljedeća sezona hit igre neće biti i njena posljednja u praktički bilo kojem smislu te riječi, a isto tako nije vjerojatno da će njen sadržaj biti dostupan bez kupnje Battle Passa vrijednog otprilike 10 eura, odnosno 1.000 V-Bucksa, virtualnih apoena Epicovog F2P fenomena.

Fortnite Battle Royale također je jedna od tri okosnice Esports Prvenstva Hrvatske, nedavno najavljenog višemjesečnog natjecanja čiji organizatori nastoje podići profil svih danas popularnih kompetitivnih igara u Lijepoj našoj dovoljno visoko da javnost krene prihvaćati ova videoigre kao punopravni sport, što on već godinama ionako i jest u svakom smislu te riječi. Tome svjedoči i vrtoglava procjena da će globalna Esports industrija do kraja godine vrijediti oko milijardu eura, a pratit će je gotovo pola milijarde ljudi.

Prijave su i dalje otvorene, kotizacije i dalje privremeno uklonjene, a na vama je da se prijavite, predstavite svoju obrazovnu ustanovu, bilo osnovnu, srednju, ili visoku školu, tj. fakultet, i pokažete da ste dovoljno dobri za peteroznamenkasti fond ovog natjecanja iza koje stoji i jedna nadasve plemenita misija promicanja odgovornog gaminga i u Lijepoj našoj te općenitog ekonomskog potencijala ove rastuće industrije.

Pokretanje videa...

Tapirova nagađanja o FIFI 20 00:15
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu