Obavijesti

Tech

Komentari 31

Gadgeti za nju: Što pokloniti boljoj polovici za Valentinovo?

Gadgeti za nju: Što pokloniti boljoj polovici za Valentinovo?
1

Iako se djevojke i dalje ne povezuju s gadgetima koliko i mladići, postoji širok spektar odličnih izuma koji su elegantni i praktični, a koje bi svaka djevojka htjela imati u svojoj kolekciji

VIDEO

Dan zaljubljenih opasno se bliži, a ukoliko još niste svojoj boljoj polovici pronašli savršen poklon koji će ju zabaviti, biti koristan i podsjećati na vas - nudimo popis odličnih gadgeta za djevojke i žene koje definitivno ne bi odbile. 

1. Prsten (ali ne onaj zaručnički - ili?) 

Ringly prsteni napravljeni su da izgledaju lijepo i elegantno (kako bi nakit i trebao izgledati), a istovremeno su i korisni. Naime, Ringly prsten može se spojiti na mobitel te tako prikazivati najvažnije obavijesti. Primjerice, kada djevojka dobije poruku od svog dečka koji joj je kupio pametni prsten, on zavibrira i zasvijetli, umjesto da cijelo vrijeme gleda u mobitel. Naravno, samo ako odluči da želi dobivati takve obavijesti. Osim obavijesti na mobitelu, pametni prsten prati i fizičke aktivnosti. 

2. Torbica (ali ona koja svira!) 

Ona je predivna, praktična, prigodna za izlaske u klubove, ali i solo "čagicu". Ako volite partijati s djevojkom i znate da je zaljubljena u glazbu, ali i drži do stila - ovo je savršen poklon. Stelle Audio torbica sinkronizira se preko Bluetootha i može puštati glazbu, a može poslužiti i kao zvučnik za telefonski razgovor. Iznutra ima sve što treba djevojci koja drži do sebe - ogledalo i dovoljno mjesta za potrebne stvari, a služi čak i kao punjač. 

3. Disko kugla (za dive iz kupaonice) 

Ako bolja polovica voli opuštajuće kupke, evo i pravog poklona. Vodootporna disko kugla obojit će svaki kut kade, a kupke će postati jako, jako zabavne. Uz disko kuglu nabavite i mirisnu sol koju voli, pa tko zna - možda vas pozove na tulum udvoje u disko kadi. 

4. USB (ali neki lijepi) 

Napretkom tehnologije nije više potrebno nositi seminarske radove ili prezentacije za posao na ružnim, dosadnim USB-ovima. Na internetu postoji široki raspon zabavnih dizajna, a na vama je samo odabrati koji je od njih svih - najbolji. 

5. Zvijezde u spavaćoj sobi (ne, ne morate rušiti strop) 

Nismo sigurni koliko bi ovaj gadget bio koristan, ali lijep i romantičan svakako je. Za one koji ne žive na mjestima gdje mogu svaku noć gledati zvijezde, ovaj poklon je savršen ukoliko želite svojoj dragoj priuštiti posebno Valentinovo, a i sve ostale dane. 

6. Sve za mobitel (a može i mobitel!) 

Stvari koje svaka djevojka mora imati za svoj mobitel svakako su: sladak stalak, lijepu maskicu te simpatičnu kutijicu za slušalice. Stalak i maskicu odaberite prema nahođenjima svoje djevojke. Sigurno znate što voli, glazbu, film, likove iz crtića, slatkiše, životinje? Što se tiče kutijice za slušalice, preporučujemo onu u obliku makrona, francuskih delicija, u kojima će slušalice biti sigurne od lomljenja i čupanja iz natrpanih torbi. Naravno, pripazite na model mobitela za koji kupujete. 

7. Zaštitu za laptop (a može i laptop!) 

Morate priznati da, kojeg kod spola bili, neizmjerno uživate ponekad jesti i piti za svojim računalom ili laptopom. Barem jednom se dogodilo da uživanciju prekine prolijevanje kave, soka ili vode po tastaturi što izazove tešku paniku, čišćenje i brigu hoće li sve biti u redu sa skupocjenom igračkom. Da biste svojoj dami pružili najbolje uživanje, a istovremeno i fora tastaturu, možete se odlučiti za foliju koja će osigurati laptop, a istovremeno ga personalizirati i uljepšati. 

8. Još jedna torba (jer ih nikad nije dosta!) 

"Bez brige i bez žica", moto je Everpursa, torbi u koje vam sve stane, predivno i elegantno izgledaju, a istovremeno imaju unutrašnjost dizajniranu za sve vaše gadgete, prvenstveno mobitele. Naime, u ubrzanom ritmu nema puno vremena za puniti mobitel, a to ova torba osigurava - punjač i eleganciju u pokretu. 

9. Fotoaparat (ali onaj preslatki rozi, koji odmah napravi fotke!) 

Da, radi se o Instax fotoaparatu koji je osvojio srca svih djevojaka koje obožavaju fotografiju. Dolazi u raznim nježnim bojama, a fotografije se odmah mogu razviti, u stilu polaroida. 

11. Printer za fotografije s mobitela (ako baš ne želite kupiti Instax) 

Savršen za djevojke i žene koje vole imati materijalne fotografije, a kojima se ipak ne da toliko često ići u studio za razvijanje fotografija. Najdraže fotke s ljetovanja, festivala, skijanja... Printer se samo priključi na mobitel, tako da je cijeli proces vrlo jednostavan i brz. 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle