Obavijesti

Tech

Komentari 7

Hit autor zna sve o digitalu: Svoje tajne otkriva u Zagrebu

Hit autor zna sve o digitalu: Svoje tajne otkriva u Zagrebu
1

Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik otkrit će vam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija.

VIDEO

Daniel Newman u svojem predavanju na konferenciji Digital Takeover otkrit će nam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija te kako one grade svoju stabilnost u vremenu stalnih promjena.

Newman je glavni analitičar tvrtke Futurum Reasearch, koja se bavi tehnologijom, digitalnim inovacijama i strategijama, te CEO Broadsuite Media grupe, koja je strateški partner za medije, marketing i kreiranje sadržaja. Radi s najvećim svjetskim tehnološkim brendovima koji istražuju digitalnu transformaciju i njezin utjecaj na poduzetništvo.

Od big date, IoT-a i cloud computinga, Newman stvara veze između poslovanja, ljudi i tehnologije koje su potrebne da bi tvrtke imale najveću korist od svojih tehnoloških projekata. Njegove se ideje redovito prenose u stotinama prestižnih svjetskih medija kao što su: London Times, CIO Review magazin i CNBC, a piše i za portale Forbes, Entrepreneur i Huffington Post. Profesor je na specijalističkom i diplomskom studiju, a svake godine održava razna predavanja diljem svijeta dijeleći svoju viziju o ulozi koju će tehnologija imati u našoj budućnosti.

Autor je šest bestselera, a tema njegova predavanja na Digital Takeoveru temeljena je na njegovoj zadnjoj knjizi “Futureproof: 7 ključnih stupova za uspjeh digitalne transformacije”. “Futureproof” predstavlja sedam operativnih stupova koji pomažu organizaciji da ubrza digitalnu transformaciju, upravlja promjenama i pretvori promjene u neumorni motor za nove mogućnosti.

Nekad velike i uspješne tvrtke poput Kodaka i Xeroxa podlegle su valu novih tehnologija i nisu se uspjele nositi s tempom i opsegom promjena. Digitalna transformacija ključ je za preživljavanje tvrtki, ali ključno je imati na umu da ona ne predstavlja samo ulaganje u tehnologiju.

Osigurajte svoje ulaznice

Budite dio druge konferencije Digital Takeover 13. ožujka 2018. godine u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.
U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 14. veljače, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2600 kn te last minute po cijeni od 2900 kn.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste te bogat i raznolik program. Sve novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu