Obavijesti

Tech

Komentari 3

Huawei Ascend P7 je najbolji pametni telefon za potrošače

Huawei Ascend P7  je najbolji pametni telefon za potrošače
3

Stručni žiri jedne od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode, EISA nagrade, pohvalio je iznimno stakleno kućište, cijenu i kamere Ascenda P7

VIDEO

Huawei Ascend P7 najbolji je pametni telefon z a potrošače za 2014. i 2015. godinu prema odabiru europske udruge EISA (European Imaging and Sound Association).

Priznanje 'European Consumer Smartphone 2014-2015' za Ascend P7 je jedna od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode. EISA je drugu godinu zaredom prepoznala kvalitetu Huaweijevih pametnih telefona kada je laureat u istoj kategoriji za 2013. i 2014. bio ultratanak Huawei Ascend P6 sa samo 6,18 milimetara, podsjećaju iz kompanije.

Najnoviji vodeći Huaweijev 4G LTE mobitel unaprijedio je izvrsnost pametnih telefona u ponudi i nadovezuje se upravo na uspjeh Ascenda P6. Stručni žiri za EISA nagrade pohvalio je iznimno stakleno kućište Ascenda P7, dostupnost uređaja u crnoj i bijeloj boji te cijenu. Istaknuli su i dvije kamere za visokorezolucijske 'selfije' s osam milijuna piksela u prednjoj kameri i 13 milijuna piksela u stražnjoj kameri s bljeskalicom i pratećim aplikacijama.

Proznanje je potvrda novih industrijskih standarda

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oduševljeni smo priznanjem jer je potvrda da smo postavili nove industrijske standarde s unaprijeđenim dizajnom , kamerom, korisničkim iskustvom i funkcionalnostima povezivanja na Ascendu P7 . Imamo još iznenađenja u pripremi za IFA 2014 sajam jer želimo omogućiti da što više ljudi na svijetu uživa u odličnoj tehnologiji – rekao je Shao Yang, potpredsjednik za marketing u poslovnoj grupi Huawei Consumer.

VIDEO

Nakon manje od dva mjeseca od predstavljanja u Parizu, Ascend P7 dostupan je u Europi, Aziji, na Pacifiku i u Latinskoj Americ i te je prodan u više od dva milijuna primjeraka u više od 70 zemalja (prema podacima od 20. srpnja ove godine). Ascend P7 u Europi je dostupan kod velikih operatera i distributera kao što su Vodafone, Telefonica, H3G, Carphone Warehouse kao najvećeg trgovca pametnim telefonima u Velikoj Britaniji te u e-commerce kanalu kao što je Amazon. U Hrvatskoj je Huawei Ascend P7 u ponudi Hrvatskog telekoma .

Hauwei Ascend P6 dobio nagradu za 2013.

Huawei Ascend P6 dobio je nagradu 'European Consumer Smartphone 2013-2014' u rujnu 2013 . pri čemu ga je stručni žiri opisao kao iznenađujuće dobro opremljen uređaj po atraktivnoj cijeni. Ascend P6 je sada u ponudi u više od 100 zemalja, a prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, od predstavljanja u lipnju 2013. godine.

Huawei je rangiran kao treći proizvođač na svijetu po broju isporučenih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine i za 2013. godinu te s najvećim rastom u odnosu na prethodnu godinu među vodećim proizvođačima mobitela, prema izvještajima analitičkih kuća Canalys, IDC i Strategy Analytics.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'
TREBALO IZGORJETI U ATMOSFERI

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'

Muškarcu iz Floride svemirsko smeće teško 2 kilograma je velikom snagom proletjelo kroz krov kuće: 'Zahvalan sam što nitko nije ozlijeđen'

Povratak u prirodu: Motorola Edge 50 Ultra dobila je poleđinu od pravog drva i top hardver
OTKRILI NOVI TRIO

Povratak u prirodu: Motorola Edge 50 Ultra dobila je poleđinu od pravog drva i top hardver

Nakon lanjske Edge 40 serije, Motorola je na najsnažniji model ugradila moćniji hardver, ali i zanimljivu poleđinu od pravog drva te prilično sposobne kamere i bateriju s brzim punjenjem
Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova
UMJETNA INTELIGENCIJA U ŠKOLI

Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova

Doktorica informacijskih znanosti Lana Žaja objavila je knjigu "Povijest umjetne inteligencije". Razgovarali smo s njom o ženama u STEM-u i primjeni umjetne inteligencije u obrazovanju