Obavijesti

Tech

Komentari 1

HURA: Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije

HURA: Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije
1

Odgovornost za očuvanje zdravlja, a potom i radnih mjesta te gospodarstva u cjelini leži na svima nama: radna skupina strukovne udruge HURA koja se bavi tržišnim komunikacijama pripremila je 5P – Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije u tržišnim komunikacijama.

VIDEO

Nastavno na izjavu ministra Horvata u kojoj je pozvao na nastavak svih mogućih komercijalnih aktivnosti, pritom posebno ističući kako 'gospodarske aktivnosti' ne smiju stati te važnost oglašavanja i tržišnog komuniciranja, HURA je objavila komunikacijski vodič pod nazivom 5P – Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije u tržišnim komunikacijama.

Radna skupina HURA-e koja promiče dobru praksu sumirala je pet ključnih točaka koje objašnjavaju zašto je sada posebice važno nastaviti komunicirati. U vodiču se može vidjeti kako to u doba pandemije rade veliki svjetski oglašivači, ali i pronaći podaci koji ukazuju na nagli ekonomski rast koji je uvijek slijedio nakon kriza izazvanih epidemijom.

- Misija onih koji ulažu u komunikacije jest da potiču projekte koji stvaraju bolje društvo. Ono što će potrošači cijeniti jesu upravo vrijednosti iza kojih smo stali danas, kada čitav svijet ponovo počinje razumijevati ono na što ponekad olako zaboravimo: važnost temeljnih i iskonskih odnosa, zdravlja, poštovanja, ljubavi prema bližnjima - stoji u HURA-inu dokumentu.

U trenucima kad kriza uzrokovana koronavirusom, ali i potresom u Zagrebu, ostavlja sve jači utjecaj na gospodarstvo u cjelini, na udaru je posebno komunikacijska industrija – koja uključuje i medije te brojne druge gospodarske subjekte koji ili pružaju podršku ili se izravno bave tržišnim komunikacijama – stoga iz HURA-e poručuju da je odgovornost na cijeloj zajednici da se zajedno i aktivno bori za prevladavanje krizne situacije – odgovornim i pravodobnim komuniciranjem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgovornost za očuvanje zdravlja, a potom i radnih mjesta te gospodarstva u cjelini leži na svima nama – ističu iz HURA-e.
Cijeli vodič možete preuzeti ovdje.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu