Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

I Google zna da je prava muka imati iPhone sa samo 16 GB

Nema više prostora na telefonu, poruka je s kojom su se mnogi od nas često susreli, osobito ako smo koristili telefone sa samo 16 GB interne memorije uz sve veće aplikacije i fotografije

Foto: google
12 komentara

Ako je vjerovati glasinama, Apple će se sa sljedećim iPhoneom pozdraviti sa 16 GB modelima koji su već neko vrijeme postali jednostavno premali za sve ono što nam danas treba od telefona. Ostvari li se to ili ne, Google je objavio sjajnu reklamu za Google Photos i njihovu opciju koja može osloboditi prostor u telefonu. U videu nam Google prikazuje niz trenutaka koje nismo stigli zabilježiti jer je telefon ostao bez slobodnog prostora.

S ovim problemom suočili su se i mnogi korisnici Android telefona, no u svakom slučaju, Google vam poručuje da njihova aplikacija može obrisati fotografije i videa iz uređaja nakon što su napravili backup kopiju na Google Photos servisu. Stvar je prilično korisna, a i mogla bi korisnike zadržati iz Google jer olakšava život i uklanja potrebu za seljakanjem fotografija. Apple vam također nudi backup fotografija, no na iCloudu ćete vrlo brzo morati doplatiti dodatni prostor - dok Google nudi neograničeni kapacitet, ako fotografije zadržite u visokoj kvaliteti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message