Obavijesti

Tech

Svoje idealne božićne poklone izaberite i naručite na Mondu

Svoje idealne božićne poklone izaberite i naručite na Mondu
11

Blagdansku kupovinu obavite online i izbjegnite čekanje u trgovinama. Na Mondu vas čekaju super ponude i fenomenalni popusti uz besplatnu dostavu

VIDEO

Ovog Božića poklonite jedan od najtraženijih darova – tablet. Ovaj praktični i pametni uređaj omogućit će vam slušanje glazbe dok se vozite do posla, gledanje filmova na putovanjima, čitanje knjige u kafiću, razgovore i surfanje internetom u svakoj prilici. Idealan tablet naručite na mondo.hr i iskoristite super cijene i besplatnu dostavu. 

Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra  

Pokreće ga Android 4.1 i pruža brze performanse. Ponesite ga bilo gdje i uživajte u mogućnostima on-the-go digitalnog svijeta. Potražite ga i u crvenoj boji.

Prestigio MultiPad 7.0 HD

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Opremljen je svime da zadovolji sve potrebe i svačiji ukus. Uživajte u HD zabavi, neograničenoj komunikaciji i brzom surfanju webom na 7-inčnom multi-touch tabletu.

Tablet Vonino Otis S 7'' 

Svojom pristupačnom cijenom i visokim performansama procesora lako se može natjecati s najnovijim gaming uređajima na tržištu.

Forcebook UltraTab 7GT

Stvoren je za vrhunske performanse, a snažan procesor pobrinut će se da sve zahtjevne multimedijalne aplikacije i igre rade glatko i bez naprezanja. 

Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Daje najbolje od svakog tableta uz 8-inčni format s izvrsnim pregledom omogućenim IPS tehnologijom i najbolje grafičke mogućnosti.

Tablet Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G

Omogućuje da radite brže i efikasnije uz dvojezgreni procesor i uživate u fantastičnoj grafici četverojezgrene procesne jedinice.

Nexus 7C - 1A018A (2013)

Tablet Nexus 7C - 1A018A (2013) oduševit će vas svojom snagom uz pregledan zaslon, živopisnu sliku i kristalan zvuk. Zbog njegove male težine rado ćete ga nositi svugdje sa sobom.

SONY Xperia Z

Tablet SONY Xperia Z najtanji je 10-inčni tablet na svijetu i veoma je otporan na vodu te postavlja nove standarde u zabavi uz premium karakteristike i naprednu Sonyjevu tehnologiju.

Tablet LG G-pad

Pruža jedinstveno korisničko iskustvo i niz značajki za povezivanje te pripada premium seriji G. Mala težina i elegantan dizajn čine ga idealnim za korištenje u svakoj prilici.

Forcebook UltraTab 10Q Retina 

Tablet Forcebook UltraTab 10Q Retina oduševit će vas svojim performansama koje nadmašuju veliki dio prijenosnih i stolnih računala. S ovim tabletom dobit ćete najbolje, najbrže, najviše - za tako nevjerojatnu cijenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle