Obavijesti

Tech

Komentari 4

Ovo je 5 Instagram profila koje jednostavno morate pratiti

Ovo je 5 Instagram profila koje jednostavno morate pratiti
6

Na Instagramu pratite samo prijatelje i slavne? Pogledajte ove profile, toliko su zabavni, originalni, a neki i bizarni da ih jednostavno morate početi pratiti

VIDEO

Kim Kardashian, Rihanna, poznati blogeri, instant zvijezde i slični hvale se hordama obožavatelja na Instagramu, ali ovo su profili koji su prave zvijezde te društvene mreže. Donosimo 5 najzanimljivijih profila s Instagrama, a na vama je samo da klikate 'follow':

1. Kralj Instagrama MrPimpGoodGame

Da negdje sretnete ovog sramežljivog 37-godišnjeg Amerikanca, sigurno ne biste pretpostavili da je riječ o pravoj zvijezdi Instagrama, s nekoliko stotina tisuća pratitelja. Benny Winfield Jr. svoj kult obožavatelja osvojio je pomalo bizarnim profilom na kojem svakodnevno objavljuje selfieje koji su na prvi pogled potpuno identični.

Instagram

2. Param, najbogatiji šmokljan svijeta

Pažnju je privukao provociranjem Rihanne i Kim Kardashian putem Instagrama, a profil mu je krcat razmetljivim fotkama na kojima se razbacuje novcem. Stekao je više od 350.000 pratitelja izlijevanjem skupog šampanjca u WC školjku i puštanjem balona punjenih helijem za koje je zavezao snop od nekoliko tisuća dolara.

Instagram

 3. Miserable Men, prosječan muškarac u šopingu s partnericom

Ovaj urnebesan profil na najbolji način iskorištava stereotip o muškarcima koji preziru šoping. Serija slika izmučenih muškaraca koji krate vrijeme spavanjem, jelom ili internetom dok sjede u nekom od dućana sa ženskom odjećom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Instagram

4. Cookingforbae, kulinarski promašaji

Instagram mnogi posprdno nazivaju servisom za dijeljenje slika današnjeg ručka. I dok je s dolaskom Instagrama doista pokrenut trend dijeljenja slika egzotičnih recepata od kojih bi svatko ogladnio, ovaj profil sadržava isključivo slike najvećih kuharskih promašaja. Nije za one slabog želuca.

Instagram

5. Satiregram, parodija Instagrama

Ovaj profil se izruguje stereotipima o Instagramu na urnebesan način.  Umjesto raznih slika hrane, duckfaceova, dočeka, tuluma i egzotičnih putovanja, ovaj profil dijeli rukom napisane opise takvih slika, s duhovito opisanim motivima zbog kojih ljudi inače snimaju i dijele takve slike.

Instagram

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance