Tech

Komentari 2

Iskon biljkama na Dan planeta Zemlje potiče korisnike da se odreknu papirnatih računa

Iskon biljkama na Dan planeta Zemlje potiče korisnike da se odreknu papirnatih računa

Danas ćemo biti sretni ako nam se barem još nekoliko stotina Iskonovaca pridruži vlastitim malim zelenim korakom, tj. zamjenom papirnatog računa onim elektroničkim - kaže Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović

Korisnicima koji danas papirnati račun za usluge zamijene e-računom Iskon će pokloniti Biljku-To-Grow po vlastitom izboru. Dio je to kampanje brojnh kompanija povodom Dana planeta Zemlje, a iz Iskona ističu da je ovo nastavak njihovih 'zelenih akcija'.

- Prošlogodišnju smo selidbu na nove lokacije iskoristili da i sami učinimo male, ali nama vrijedne korake u još odgovornijem ponašanju prema prirodi. U potpunosti smo izbacili plastičnu ambalažu iz ureda te je zamijenili trajnim posuđem, staklenim bocama, aparatima za kavu u zrnu... Uveli smo centralne stanice za sortiranje otpada, a radne prostore obogatili mnoštvom biljaka. I ambalaža u kojoj naši uređaji odlaze korisnicima napravljena je od 90 % ekološki prihvatljivih materijala, na tome ćemo još nastaviti raditi, a danas ćemo biti sretni ako nam se barem još nekoliko stotina Iskonovaca pridruži vlastitim malim zelenim korakom, tj. zamjenom papirnatog računa onim elektroničkim - kaže Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović.

Za današnji zeleni prelazak na e-račun dovoljno je javiti se na biljkoborci@iskon.hr s e-mail adrese na koju se želi prebaciti primanje papirnatog računa te dodatno navesti podatke o vlasniku linije: ime, prezime, adresu i e-mail. Zeleni poklon namijenjen je svim privatnim korisnicima koji ovo učine do kraja današnjeg dana (22.4.2021.) ili do isteka zaliha zelenih poklona.