Obavijesti

Tech

Komentari 248

Jer ste vi to tražili! Proširili smo desktop verziju našeg portala

Jer ste vi to tražili! Proširili smo desktop verziju našeg portala
4

Dragi čitatelji, od danas je portal 24sata opet na širini od 1140 piksela umjesto 970 piksela. Sada je portal koji je prvi uveo široki desktop ponovno dobio svoju širinu nazad za one koji imaju velike monitore

VIDEO

Nedavni redizajn portala 24sata bio je izuzetno zahtjevan za naše timove, ali i za korisnike koje je odjednom dočekalo puno promjena. 

Jedna od tih promjena je bila i sužavanje širine desktop portala kako bi korisnicima pružili što sličnije iskustvo na svim platformama. Međutim, to nije ono na što su naši korisnici navikli.

Hvala svima koji su ostavili komentare u anketi koju je ispunilo nekoliko tisuća korisnika. Većina korisnika dobro je prihvatila promjene, ali smo uvidjeli da su korisnici koji imaju široke monitore nezadovoljni. Odmah smo odlučili, temeljem njihovih sugestija, napraviti preinake kako bismo im omogućili bolje korisničko iskustvo. 

Aktivno pratimo sve vaše mailove, poruke u komentarima i sve ostalo. S mnogima od vas smo i direktno razgovarali. Znamo da našim komentatorima nedostaju neke opcije i funkcionalnosti koje više ne postoje.

Radimo na tome da im olakšamo međusobnu komunikaciju kako smo i obećali. I to najbrže što možemo. Omogućit ćemo bolje pozicioniranje komentara iz notifikacija i funkcionalnost @mentiona da možete uspostaviti kontakt kao prije. Radit ćemo i na isticanju najvjernijih komentatora. 

Također, radimo na pametnijim algoritmima prikaza članaka na naslovnicama, optimizacijama brzine učitavanja portala, boljem izgledu video sadržaja, a uvest ćemo i neke nove sadržajne formate koje dosad nismo imali.

Te funkcionalnosti i još mnoge druge ćemo lansirati u tjednima koje dolaze. 

Srdačan pozdrav

Hrvoje Dorešić,  
Product Manager 24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama