Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Katica za sve: Google će vam reći i ako će kasniti vaš avion

Googleov Asistent sada će vam znati odgovoriti ako ga pitate hoće li vaš let kasniti. Sam će predviđati hoće li avioni kasniti i slat će vam obavijesti kako bi na vrijeme znali planirati odlazak

1 komentara

Google već sada želi biti glavno mjesto za naša putovanja, bez obzira planiramo li izlet ili smo upravo na putovanju. 

Preko njihovog servisa Google Flights možemo pronaći najbolje cijene letova iz našeg grada ili obližnjih zračnih luka te otkriti kad se najviše isplati putovati, a Karte su servis koji je potpuno zamijenio papirnate karte i gotovo svatko se oslanja na njihovu navigaciju. 

Uoči blagdanskih putovanja, objavili su kako njihov Google Asistent postaje još pametniji pa će nam moći reći predviđaju li da će naš avion kasniti. Google je to već uveo ranije ove godine, ali samo unutar servisa Google Flights, a sada ćemo moći naš mobitel ili Google Home uređaj upitati hoće li nam avion poletjeti na vrijeme ili kakav je status našeg leta. Naravno, to ćemo morati obaviti na jezicima koje podržavaju jer hrvatski još nije uključen. 

Foto: Google

Različiti servisi nude obavijesti o stvarnom kašnjenju letova, a Google nudi prognoze. Kako su objasnili, njihove prognoze su otprilike 85 posto pouzdane pa su ih odlučili ovako još više proširiti prema korisnicima. Uz to, Asistent će korisnicima slati i obavijesti o stanju leta i razlozima za kašnjenje. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message