Obavijesti

Tech

Komentari 12

Madbarz omogućuje da budeš u formi i to potpuno besplatno

Madbarz omogućuje da budeš u formi i to potpuno besplatno
4

Aplikacija vam omogućuje da samo izaberete kakav vam je cilj treninga, koji ćete moći obaviti i bez teretane. Dostupna je od ponedjeljka, a čekalo ju je 100.000 ljudi

VIDEO

Hrvatska fitness aplikacija Madbarz u ponedjeljak je dobila službene mobilne aplikacije koje će ljudima omogućiti da trening prilagode sebi i detaljno prate svaku tjelovježbu i to bez odlaska u teretanu. 

- Tijekom prvog dana aplikaciju je skinulo više od 17.000 ljudi, a bili smo prvi među besplatnim aplikacijama na hrvatskom i slovenskom App Storeu - rekao nam je Luka Macner, koji kaže da je taj prvi dan prošao savršeno. Uz iOS, Madbarz je i na Google Play platformi, a kroz neko vrijeme trebala bi stići i verzija za mobilne Windowse. 

Skoro 100.000 ljudi bilo je na listi čekanja za aplikaciju koja je prilagođena i početnicima i profesionalcima te muškarcima i ženama i svima daje individualni trening. Štoviše, na početku vas i pita kakav vam je cilj te želite li samo doći u formu ili se riješiti pivskog trbuha. 

Svaki trening se prati kako bi kasnije imali detaljnu statistiku i uvid u svoj napredak uz brojne podatke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koristite li mobilnu aplikaciju u kombinaciji s web verzijom, možete besplatno napraviti mnogo kombinacija vježbi koje kreira Madbarz ili zajednica iza njega. Tako smo eliminirali potrebu za plaćanjem vježbi ili potragu za njima na internetu - rekao je Luka Macner, koji dodaje da planiraju uvoditi i nove opcije u budućnosti, poput vježbi kad imate samo pola sata slobodnog vremena. 

Cilj je nova investicija

Aplikacija Luke Macnera i Nikole Mratinića prošla je kroz program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, a krajem prošle godine osigurali su i investiciju mađarskog fonda, kojom je njihova tvrtka procijenjena na 6,8 milijuna kuna. Sada već razmišljaju i o sljedećoj fazi.

- Jedan od prvih ciljeva nakon lansiranja aplikacije bit će nam doći i do sljedeće investicije, koja bi nas trebala pokriti dok ne postanemo profitabilni - dodao je Macner. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju