Obavijesti

Tech

Komentari 1

Nevjerojatan uspjeh Viberovih bodovnih ljestvica i chata

Nevjerojatan uspjeh Viberovih bodovnih ljestvica i chata

Viberov ultimativni fan Svjetskog prvenstva pobijedio 4.3 milijuna ljudi

Tijekom 64 utakmice Svjetskog prvenstva Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za slanje poruka, postigao je nevjerojatan uspjeh ponudivši korisnicima svoje novo jedinstveno iskustvo grupnog razgovora - Viberove Group Chat bodovne ljestvice, koje su skupile preko 42 milijuna prognoza od strane 4.3 milijuna korisnika.

Svjetska bodovna ljestvica, uz osobne ljestvice stvorene od strane korisnika, omogućila je prognoziranje točnih rezultata utakmica, putem koje su se korisnici mogli pohvaliti svojim vještinama prognoziranja i dubinskim poznavanjem svijeta nogometa.

Za svaku prognozu korisnici su skupljali bodove, a najviše je bodova pripalo onima koji su savršeno prognozirali ishod utakmice. Ljestvica je fanovima omogućila praćenje napretka svojeg prognoziranja u stvarnom vremenu, kao i uspoređivanje svojeg napretka s prijateljima i ostalim nogometnim fanovima diljem svijeta.

Deyan Yankov, iz Bugarske, sa svojih 112 bodova Viberov je ultimativni nogometni fan Svjetskog prvenstva, a nadmašio je preko 4.3 milijuna Viberovih korisnika koji su sudjelovali u kreiranju svjetske bodovne ljestvice! Osim titule Viberovog ultimativnog fana, osvojio je i VIP putovanje za dvoje na Camp Nou i gledanje derbija El Clásico između FC Barcelone i Real Madrida.

Povodom proglašenja pobjednika, Deyana je nazvao Viberov CEO Djamel Agaoua, kako bi mu osobno čestitao i prenio sretnu vijest. Pogledajte kratki video razgovora:

VIDEO

"Prilika za natjecanje i pobjedu nad milijunima ljudi iz cijeloga svijeta stvarno je neopisiv osjećaj i uzbuđenje je trajalo do samog kraja. Uvijek sam vjerovao da je prognoziranje nogometnih rezultata moja supermoć i nekako sam u sebi vjerovao da bih mogao pobijediti i osvojiti veliku nagradu", rekao je sretni dobitnik.

Prema statistikama, korisnici su putem bodovnih ljestvica predvidjeli točno predvidjeli 53% rezultata utakmica, dok su 7.8% rezultata savršeno predvidjeli točan ishod. Rezultat utakmice Švedska - Njemačka, s 27% točnih pogodaka, bio je najuspješnije prognoziran ishod Svjetskog prvenstva. Utakmica između Engleske i Paname najuspješnije je zavarala korisnike, pa je točnih pogodaka bilo samo 0.02%.

Tijekom cijelog prvenstva, Viber je korisnicima koji su savršeno prognozirali rezultate dijelio sjajne nagrade, uključujući 2 milijuna sticker paketa, 200 000 dolara u obliku Viber Out kupona i 3000 vaučera za HD filmove na RakutenTV-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno